Aceste jurăminte goale de Lexi Ryan – recenzieBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Azi e zi de recenzie de carte. În biblioteca mea și-a făcut loc câteva titluri noi de la Editura Corint. Bineînțeles, toate sunt romane fantasy și sunt foarte, foarte frumoase și interesante. Deja am citit două dintre ele, dar astăzi o să vă povestesc despre Aceste jurăminte goale de Lexi Ryan. Romanul m-a atras în primul rând mulțumită coperții și a descrierii care mi-a sugerat că este o combinație între două serii pe care le îndrăgesc foarte mult.

Prințul nemilos își dă mâna cu Regatul spinilor și al trandafirilor în acest roman fantasy plin de pasiune și de acțiune în care o fată este prinsă între două regate ale zânelor, conduse de doi prinți periculos de seducători! 

Pentru mine această afirmație a însemnat totul. Am ales cartea imediat, fără să mai stau pe gânduri. Prințul nemilos și Regatul spinilor și al trandafirilor sunt printre seriile mele preferate. Pentru nimic în lume nu aș fi ratat o poveste cu zâne. Tare mult mă bucur că Editura Corint a ales să traducă această serie pentru că este superbă. Nu am avut timp să mă plictisesc și nici să dorm, practic în două nopți am citit întreaga carte. Acum aștept cu nerăbdare să apară următorul volum.

Titlu: Aceste jurăminte goale

Autor: Lexi Ryan

Editura: Corint/Leda Edge

Aparitie: 2021

Nr de pagini: 496

Aceste jurăminte goale de Lexi Ryan mi-a plăcut tare, tare mult. Acțiunea este una bine construită, cu răsturnări de situație la tot pasul, magie, romantism, triunghi amors și trădări. Un roman fantasy care te lasă fără suflare și pe care nu îl poți lăsa din mână. Autoarea nu se pierde în detalii plictisitoare și asta face ca acțiunea să curgă de la sine. De la o pagină la alta m-am îndrăgostit de fiecare personaj în parte, chiar dacă unele sunt malefice.

Mi s-a părut o combinație între Cenușăreasa, Prințul Nemilos și Regatul Spinilor și al Trandafirilor. Câte puțin din fiecare, dar cu mici ajustări. Brie și sora ei își duc traiul în pivnița mătușii lor, dar au viață extrem de grea. Eu am asemănat viața lor cu cea a Cenușăresei, pentru că fetele fac toată treaba în gospodărie, iar verișoarele lor se poartă urât cu ele. Pe lânga asta Brie trebuie să-i plătească mătușii lunar o sumă de bani. Un contract magic care le îngrădește libertatea.

Brie câștigă bani furând, deci este o hoață foarte iscusită. Povestea începe cu momentul în care ea fură din casa unui om bogat. Cu acești bani speră să ajungă la zi cu plata lunară, dar din nefericire prietena ei are probleme și îi oferă ei banii. Acest ajutor menit să-i aducă bucurie prietenei sale o va costa foarte mult. Sora ei este vândută Regelui Unseelie de către nemiloasa mătușă, iar toate acțiunile lui Brie vor fi numai pentru a-și salva sora. Nu contează ce face și pe cine trădează. Trebuie să-și salveze sora de pe Tărâmul Zânelor.

O călătorie pe Tărâmul Zânelor, locul pe care l-a urât toată viața ei, îi va schimba întreaga viață. Ea descoperă o lume așa cum nu se aștepta, iar locuitorii sunt atât de diferiți de la o creatură la alta. Se vede nevoită să facă o înțelegere cu Regele Unseelie și să fure de la Regina Seelie trei artefacte vechi. Mare îi este surpriza să afle cine este adevăratul Prinț Ronan, care își caută o mireasă. Lucrurile încep să ia întorsături tot mai complicate de la o pagină la alta.

Mai multe nu vă spun, dar musai să citiți romanul, o sa vă placă foarte mult. Un triunghi amoros care vă v-a ține în priză, o să fie greu să preferați un singur mascul. Eu i-am adorat pe amândoi, dar în final am avut un mare șoc. da, finalul este unul total neașteptat, până și pe mine a reușit să mă păcălească acțiunea spre final. Nici într-o mie de ani nu m-aș fi gândit la un asemenea final.

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares