Cheesecake cu caise la pahar

14681587_1317037288328677_8261743868253619060_n

  • 175 gr biscuiti cu cacao,

  • 10 caise,

  • 150 gr crema de branza natur Ceva fin cremos Delaco,

  • 40 gr zahar pudra vanilat,

  • 5 linguri zahar tos,

  • 125 ml frisca lichida.

Cu ajutorul unui robot de bucatarie faramitam biscuiti, caisele le taiem cubulete si le sotam 2-3 minute cu 5 linguri de zahar. Crema de branza se spumeaza cu zaharul pudra vanilat apo se amesteca usor cu frisca batuta spuma. Punem biscuiti faramitati pe fundul pahareleor ( 3 la numar) , apoi adaugam casiele sotate si la final ornam cu crema de branza si frisca. Decoram cu sos ramas de la caisele sotate si feliute de caise. Pastram la frigider pana in momentul servirii.
Pofta buna!

14690955_1317037254995347_6550323078562947178_n

20 thoughts on “Cheesecake cu caise la pahar

  1. O reteta usor de facut si foarte rapida. Dar cete faci cand o vezi la o ora pacatoasa si nu ai ingredientele? Inghiti in sec si astepti sa treaca noaptea si sa mergi la cumparaturi! 🙂

  2. A picat tocmai bine reteta ta! Arata extraordinar!
    O sa primesc laude cu siguranta de la toti prietenii!

  3. Fix ce nu imi place mie: frisca si crema de branza in desert! Stiu ca la multa lume le place, dar eu sunt mai pe dos :)) Asa ca eu as alege doar caisele si biscuitii din desertul acesta 🙂

  4. Am facut o multime de variante de cheesecake, dar la pahar niciodata, Trebuie sa incerc si eu. Poate la clubul de copii unde vreau sa fac activitati culinare cu cei mici.

  5. Oricate retete apetisante as gasi, tot nu ma atrage bucataria. Uneori improvizez si iese comestibil, dar in ultima vreme sotul meu este la putere.
    Am sa notez si eu ingredientele, poate fac experimentul zilele urmatoare si vad ce iese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares