Soțul meu este înnebunit după varză cu rață. iar eu dupa ciorbe, așa că azi am facut ambele preparate pentru a fi mulțumiți amândoi. Zilele următoare o să postez și rețeta la varză cu rață, dar astazi avem ciorba de rață 😀
Avem nevoie de:
carne de rață ,
4 l apă,
1 ceapă,
1 morcov,
1 ardei gras,
2 linguri cu zarzavat pentru iarnă,
1 lingură cu pastă de tomate,
borș Maggi, după gust,
1 cub Maggi Pui,
leuștean,
taietei de casa ( gasiti reteta aici)
Mod de preparare:
Întâi spălăm bine carnea de rață.
Punem apa și cubul Maggi la fiert într-o oală. Când aceasta începe să fiarbă punem carnea de rață și lăsăm să fiarbă. Nu uitați să luați spuma care se formează la suprafață.
Între timp tocăm legumele și după ce carnea a fiert 30-40 minute adăugăm legumele, pasta de tomate și zarzavatul.
Dacă carnea este fiartă putem să adaugăm borșul Maggi și tăițeii. Când tăițeii s-au fiert, oprim ciorba și adăugăm leușteanul.
Poftă bună!
Doamne ce bine arata!!!
Chiar sustin ca ar trebui sa-ti deschizi un restaurant sau un mic local unde sa servesti o muncare buna si calda… arata bine si nu pun la indoilea faptul ca are si un gust minunat..??❤❤❤
Parca si simt aroma corbitei si aburi <3 <3 ce pofta mi-ai facut !! 😀 🙂