Birou office Bardolino de la Moff.ro

In urma cu ceva timp am participat la un concurs destinat bloggerilor pe platforma BlogAwards, iar premiul ( birou office Bardolino) a fost oferit de Moff.ro  Multumita Cristinei, care mi-a ,,gazduit,, articolul participant pe blogul ei ( AICI ), am reusit sa fiu pe primul loc. Nici nu imi venea sa cred, dar m-am bucurat foarte mult pentru ca aveam nevoie de acest birou, atat pentru mine, cat si pentru baietelul meu.
Dupa cateva zile de la anuntarea castigatorului, am fost contactata telefonic de catre un reprezentant Moff.ro si mi s-a dat posibilitatea sa aleg culoarea biroului. Mi-am ales o nuanta mai inchisa, nu as sti sa va spun exact culoarea ( doar i-am spus domnului ca vreau o culoarea inchisa) ,dar aceasta este absolut superba. Cand a ajuns biroul aveam emotii in privinta asamblarii, dar am gasit o schita foarte bine detaliata si am reusit foarte repede si usor sa-l asamblam ( eu si sotul). Am ramas placut surprinsa de atentia cu care au fost ambalate piesele de birou, fiecare piesa era infasurata super fain cu folie de protectie din plastic, iar toate piesele erau ambalate in doua cartoane foarte groase si iarasi infasurat in folie de plastic. Mobilierul nu a avut niciun defect, nici macar o zgarietura cat de fina, nimic, era in perfecta stare.

Birou este putin spus, de fapt este o combinatie de birou si dulap intr-o singura piesa. Un birou simplu imbinat perfect cu un dulap deschis destinat depozitarii bibliorafturilor, formeaza un ansamblu complet necesar in orice birou, fie la serviciu sau acasa. Rafturile sunt foarte spatioase, imi place design-ul modern prin care unul dintre rafturile dulapului este si blat pentru birou. Cu biroul office Bardolino acum beneficiez de eficienta, simplitate si design modern  intr-un spatiu compact. Calitatea materialului din care este confectionat biroul, pal melaminat de 18 mm grosime este cea mai buna. Imi place ca se curata usor, este spatios si compact.

Asa cum va spuneam si in articolul participant avantajele de a scrie la un birou in pozitie corecta sunt foarte multe, dar de aceasta data vi le prezint sumar:

  • am destul spatiu pentru a-mi desfasura activitatea de blogger intr-un spatiu comod si placut,
  • lucrul la calculator a devenit o placere multumita faptului ca am scapat de durerile de spate provocate de pozitiile incomode de pana acum, cand nu aveam birou de calculator.
  • piticul meu este foarte incantat ca scrie sau deseneaza la ,,biroul de oameni mari,,
  • avand de fiecare data o pozitie corecta, dreapta acest lucru ma relaxeaza
  • pentru ca munca mea consta in scrierea pe blog, fiind relaxata ideile curg una dupa alta.

De ce sa alegem Moff.ro?

  • profesionalism

  • seriozitate

  • diversitate

  • preturi corecte

  • calitate premium

  • livrare rapida

Cea mai buna alegere este magazinul online Moff.ro

 

5 thoughts on “Birou office Bardolino de la Moff.ro

  1. Interesanta combinatia. Asa ai mai mult spatiu. Mie mi-ar trebui un astfel de birou , dar cum nu am spatiu….. 😉

  2. Frumos biroul si ocupa si putin spatiu ceea ce , dupa mine , conteaza mult daca ai o camera micuta 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares