Ce trebuie sa stiti despre seminee electrice

Daca va surade ideea de a cumpara un semineu electric pentru locuinta, iata o serie de raspunsuri la intrebari pe care le aveti probabil in minte si la care echipa 4deco va incerca sa raspunda cat mai pe intelesul tuturor.

Nimic nu se compara cu atmosfera creata de un semineu, iar variata electrica este o optiune mult mai accesibila si mai eficienta, mai ales pentru spatiul romanesc. Un semineu electric este ideal atatpentru apartamente, cat si pentru case si nu necesita un efort mare nici pentru instalare si nici pentru intretinere. Cu o investitie mult mai mica ne putem bucura de o ciocolata calda sau un ceai alaturi de cei dragi intr-o atmosfera confortabila si foarte relaxanta.

Roluri multiple

Un prim lucru important pe care trebuie sa il stim este ca exista o gama variata de seminee electrice. Trebuie sa stabilim de la inceput daca ne intereaza un astfel de aparat in scop decorativ, pentru incalzire sau ambele. Un semineu standard are de obicei 120 V si o putere de 1500 W. Exista de asemenea si aparate cu putere de pana la 4500 W.

Trebuie stiti ca un astfel de semineu nu acoperaintregul necesar de caldura pentru o locuinta. Putem alege modele cu putere mai mare in functie de dimensiunile camerelor, dar in general varianta electrica nu este folosita ca sursa principala de caldura intr-o camera. Trebuie verificate in detaliu caracteristicile aparatului inainte de achizitie. Exista multe modelecu rol strict decorativ, asa ca e important sa nu cumparam ceva care sa nu se ridice la asteptarile si cerintele noastre.

Instalare extrem de simpla

Un semineu electric este extrem de simplu de instalat. Acesta trebuie doar sa fie fixat pe perete sau pe podea si cuplat la opriza. Si gata, semineul este in functiune!

Un avantaj foarte mare al variantei electrice este aceea ca poate fi mutata oricand in alta camera. Nu trebuie astfel sa ne rezumam neaparat la un singur loc in care sa asezat semineul. Atunci cand avem opetrecere il putem aseza in camera de zi, iar daca vrem sa ne bucuram de o seararelaxanta de film la caldura in dormitor, putem sa il mutam acolo.

Controlul este extrem de simplu si se face prin intermediul unui buton sau telecomenzi. Putem astfel sa controlam aparatul si depe canapea.

In plus, specialistii de la 4deco ne asigura ca un astfel de semineu este foarte sigur si nu prezinta riscuri. Sticla acestuia nu se incinge, functionarea nu necesita combustibil si nu lasa in urma fum sau cenusa. Aerul ramane curat si sanatos.

Multi se intreaba de unde apar flacarile. Ei bine, un semineu electric proiecteaza de fapt imagini foarte realiste cu flacaripe geamurile de sticla. Unele modele au mai multe jocuri de lumini. De asemenea,unele seminee au un rol decorativ mai mare si au sticla disponibila intr-o gama mai mare de culori.

Trebuie sa stiti de asemenea ca exista posibilitatea de a separa functia de incalzire de jocul de lumini. Cu alte cuvinte, semineul poate fi folosit nu doar pe timp de iarna, dar si in anotimpurile mai calde. Ce-i drept, este foarte placut si relaxant sa urmarim imaginile proiectate.

7 thoughts on “Ce trebuie sa stiti despre seminee electrice

  1. Eu nu am semineu, dar am prieteni care au si imi place sa il admir la ei. Rolul este in mare parte decorativ. Caldura nu face foarte multa. Ca idee este interesant si daca mi-as face o casa poate ca as apela si eu la unul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares