Ce trebuie sa stim despre verificarea itp?

Pana acum nu m-am stresat foarte mult in privinta nevoilor pe care le are masina, pentru ca sotul meu se ocupa cu aceste detalii, dar acum el a plecat in strainatate si mi-au revenit mie toate sarcinile ce tin de masina, nu ca pana acum, numai sofatul. Mai sa fac o criza de nervi cand am descoperit ca masina are nevoie de verificare itp si tot tacamul. Primul meu gand a fost ,, aoleuuuuu ce e aia verificare itp? ,, ­čÖé Dupa vreo ora de discutat cu sotul meu la telefon am aflat tot ce aveam nevoie sa stiu si sa nu-mi mai fac atatea griji. Primul lucru pe care trebuie sa-l faca este sa duc masina la itp sector 1 Autoerebus si de aici se vor ocupa ei de tot ce trebuie. Nu pare chiar asa dificil, nu? Bineinteles, ca nu am putut sa stau asa si m-am informat temeinic despre aceasta verificare itp.

Ce inseamna verificare itp ?

Verificarea itp nu este alta decat inspectia tehnica periodica la care este supus un autovehicul ce nu depaseste 3,5 tone. Prin aceasta inspectie periodica autovehiculul este declarat apt ( sau nu) pentru a circula in conditii de siguranta alaturi de ceilalti participanti la trafic.

In ce consta verificarea itp ?

Prin aceasta inspectie tehnica periodica sunt controlate: documentele autovehiculului, evaluarea sistemului de franare, a sistemului de directie, a motorului, a luminilor, a anvelopelor, plus alte cateva lucruri de care depinde siguranta in trafic. In functie de autovehicul perioada de verificare itp este diferita. Daca pentru masina de uz personal verificarea itp se face o data la 2 ani pentru masinile ce sunt transformate in taxi verificare se face mult mai des , o data la 6 luni.

Unde facem verifcarea itp si cat ne costa?

Credeti ca eu aveam habar unde sa gasesc o statie itp? Nu, dar sotul stie. El mi-a recomandat statia itp bucuresti si astfel am aflat toate detaliile pe Autoerebus.ro. M-am mirat ce preturi itp pot sa aiba, ma asteptam la preturi itp piperate, dar nu a fost cazul, Slava Domnului. Acum ramane sa aflu daca conteaza atat de mult daca masina este noua sau second hand, dar cu siguranta exista avantaje si dezavantaje la masina second hand vs masina noua.

De ce sa alegem Autoerebus?

  • nevoile clientilor sunt pe primul loc,
  • oferte corecte,
  • seriozitate, profesionalism,
  • evaluare rapida si corecta in 60 minute,
  • rapiditatea repararii masinii,
  • preturi corecte,
  • locatie centrala.

Daca si voi aveti nevoie de verificare itp atunci recomandarea mea este itp bucuresti Autoerebus. 

 

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares