4 motive pentru care sa NU imprumuti bani de la cunoscuti!

Fara indoiala, fiecare persoana intampina greutati carora trebuie sa le faca fata cu succes, iar de foarte multe ori crede ca se afla intr-o situatie fara iesire. Problemele financiare sunt, de cele mai multe ori, cele mai apasatoare, motiv pentru care, adesea, unele persoane apeleaza la apropiati pentru imprumuturi. Insa aceasta este o mare greseala, intrucat relatia de prietenie se poate raci extrem de usor, atunci cand banii intervin.

Presupunand ca si tu te afli intr-o situatie delicata si ai nevoie urgenta de bani, cel mai bine este sa ai in vedere un credit nebancar, precum cel de aici www.creditfix.ro/credit-online-urgent, intrucat in acest mod vei pastra discretia cu privire la problemele pe care le intampini. De asemenea, nu va trebui sa dai explicatii nimanui in legatura cu motivul pentru care ai nevoie de acestia.

Iata de ce NU este bine sa imprumuti bani de la cunoscuti:

Te vor judeca

Indiferent de motivul pentru care tu apelezi la ei, cunoscutii te vor judeca. Fie ca sunt rude, fie prieteni, acestia iti vor pune o multime de intrebari si vor fi uimiti, mai ales daca stiu ca ai un job bine platit, de faptul ca tocmai tu vrei sa imprumuti bani de la ei. Mai mult, in cazul in care vei folosi banii respectivi pentru a-ti cumpara ceva de lux si vrei sa profiti de o promotie, ei vor avea impresia ca tu, de fapt, esti o persoana foarte cheltuitoare, desi situatia actuala nu iti permite.

Te vor presa cu returnarea banilor


Fara doar si poate, prietenii de la care vei imprumuta o suma de bani te vor suna sa te intrebe despre cand ii poti returna, mai devreme decat ziua stabilita de comun acord. Acest lucru se poate dovedi extrem de frustrant pentru tine, mai ales daca stii ca ai ales aceasta solutie tocmai pentru a evita bancile si presiunea pe care o pun acestea. Din aceasta cauza, solutie ideala este creditul nebancar. Pentru informatii despre modul de achitare pe acest link da click si citeste conditiile, pentru a lua cea mai buna decizie. O sa constati ca rambursarea se poate face la termen sau anticipat si nu o sa fii stresat din cauza telefoanelor cunoscutilor.

Nu vor pastra discretia


Intr-un grup mare de prieteni intotdeauna apar discutii, indiferent de subiect. De aceea, cei de la care ai imprumutat niste bani o sa le spuna si celorlalti si, inevitabil, o sa va certati. Astfel, o sa fii nemultumit pentru ca nu au reusit sa pastreze discretia in ceea ce priveste problemele tale personale, pe care nu esti obligat sa le discuti cu toata lumea. Mai mult, daca din motive obiective vei intarzia cu returnarea banilor, fii sigur ca toti prietenii vostri vor afla si nu te vor mai privi cu aceeasi ochi, desi nu ai avut incotro. Toate acestea vor conduce la racirea relatiei dintre voi.

Vor amana cat pot imprumutul

Chiar daca iti sunt persoane apropiate, acestia vor ezita sa iti acorde o suma de bani drept imprumut, pentru ca cei mai multi considera ca oamenii nu sunt seriosi cu returnarea acestora cand apeleaza la cunoscuti. De aceea, ei vor incerca sa amane cat de mult pot imprumutul, iar tu nu vei face rost de ei in timp util!

Asadar, daca esti o persoana discreta, nu iti place ca ceilalti sa se amestece in treburile tale si nici nu vrei sa iti strici relatiile cu persoanele apropiate, cel mai bine este sa te indrepti catre un imprumut rapid, atunci cand ai nevoie urgenta de bani! Astfel, nu vei fi presat, nu vei fi subiect de discutie in grupul de prieteni si vei obtine banii repede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares