De ce trebuie sa tinem cont cand alegem o agentie imobiliara?

Pentru a inchiria sau a cumpara un apartament lucrurile nu sunt tocmai usoare, desi la prima vedere pare destul de simplu. Multi ar crede ca te duci sa vezi apartamentul, platesti si gata te muti, nu, nu e chiar asa. Multe detalii de care se tine cont trebuie avute in vedere, iar pentru a inlatura orice eventuala neplacere cel mai bine este sa se apeleze la profesionisti. O agentie imobiliara este alegerea cea mai buna. In functie de zona in care doriti sa inchiriati/cumparati un apartament trebuie sa va indreptati atentia catre o agentie care cunoaste zona cel mai bine. In Bucuresti sunt foarte multe agentii imobiliare, dar pentru a face o alegere corecta trebuie sa tineti cont de cateva aspecte importante.

sursa foto: realkom

Recomandarea zilei: Realkom

Daca va doriti un apartamanet in zona Unirii atunci alegerea perfecta este Imobiliare Unirii. Agentia de imobiliare va ofera servicii de calitate, o vasta experienta in domeniu si preturi accesibile. Va recomand aceasta agentie imobiliara pentru ca intruneste toate conditiile unei agentii imobiliare de succes. Care sunt aceste conditii, va invit sa aflati in cele ce urmeaza.

Cum alegem o agentie imobiliara?

  • Recomandari. In primul rand, dar nu si cel mai important este ca inainte de a alege agentia imobiliara sa aveti cateva recomandari ale clientilor care au apelat la ei. Recomandarile le puteti afla direct de pe situl agentiei sau cautand pe internet, pentru ca atat parerile pozitive si negative sunt spuse de clienti pe diferite site-uri, formuri etc
  • Ofertele agentiei. O agentie imobiliara buna dispune de oferte la preturi pentru orice buzunar si apartamente sa satisfaca gusturile clientilor.
  • Experienta agentiei. Un alt aspect foarte important este si experienta profesionala pe care agentia o are pe piata. Desi, apar foarte multe agentii imobiliare nu multe reusesc sa reziste pe piata, de aceea anii si experienta profesionala ne arata faptul ca agentia ofera servicii de calitate si reuseste sa reziste.
  • Comisionul. Chiar, daca agentia se bucura de prestigiu, experienta profesionala si o gama variata de produse si oferte a apartamentelor, comisionul cerut este la fel de important. Acesta nu trebuie ,,sa ia pielea,, de pe om.

Sper ca v-am fost de folos cu informatiile oferite si ramane la alegerea voastra, daca tineti sau nu cont de ele.

2 thoughts on “De ce trebuie sa tinem cont cand alegem o agentie imobiliara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares