De ce trebuie sa tinem cont cand alegem lenjerii de pat?

Nu-mi place vara, temperaturile ridicate imi dau batai de cap, mai ales noaptea. Ma trezeam transpirata in timpul noptii, iar a doua zi eram mai obosita decat cand ma culcam. Intr-o zi m-am plans mamei de ,,micile necazuri,, iar ea m-a sfatuit sa schimb lenjeriile de satin cu lenjerii de calitate ca sa nu mai patesc asemenea neplaceri.  Hmm, eu credeam ca lenjeriile din satin sunt mai racoroase pe timpul verii si toate lenjeriile mele pentru vara erau din satin. Pentru ca nu voiam sa continui cu noptile pierdute i-am urmat sfatul mamei si am cautat lenjerii de pat bumbacSfatul mamei s-a dovedit unul foarte intelept, pentru ca dupa ce am achizitionat lenjerii de pat bumbac  de la Casa cu lenjerii somnul meu a devenit odihnitor si palcut indiferent de temperatura.

De ce trebuie sa tinem cont cand alegem lenjerii de pat?

  1. Calitate. In primul rand trebuie sa cumparam lenjerii de pat de cea mai buna calitate, chiar daca pretul este putin mai ridicat. Cel mai cautat material cautat la o lenjerie de calitate este bumbacul 100% , acesta are o viata mai lunga si ofera confort garantat.
  2. Dimensiune. Atentie deosebita trebuie sa avem si la dimensiunile lenjeriei, degeaba cumparam o lejerie de calitate , daca nu o putem folosi pe patul nostru. De fiecare data sa verificati cu atentie si dimensiunile de pe fiecare lenjerie astfel incat sa alegeti ceea ce aveti nevoie.
  3. Pret. Intr-adevar pretul este unul dintre factorii determinanti in alegerea unei lenjerii de pat. Insa, tineti cont ca atunci cand materialul este de buna calitate durata de viata a lenjeriei este prelungita, asdar investitia este pe termen lung. Decat sa dau la 2-3 luni bani pe o lenjerie noua si de proasta calitate, mai bine dau un ban in plus si iau ceva de calitate care sa dureze in timp.

Patul este locul in care ne odihnim si unde ne incarcam de energie pentru a doua zi, asa ca lenjeria de pat trebuie sa fie confortabila si sa ne asigure un somn placut.

4 thoughts on “De ce trebuie sa tinem cont cand alegem lenjerii de pat?

  1. Iarna, vara, nu are importanta anotimpul, lenjeriile mele sunt din bumbac 100% si de calitate. Prefer sa platesc mai mult dar sa am nopti linistite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares