Alege Equalis pentru consultanta achizitii publice

In ultimii ani majoritatea firmelor iau parte la diverse licitatii, pregatindu-se temeinic cateva luni bune pentru intocmirea documentelor. Ceea ce multi probabil nu stiu este ca acum se poate apela la firme specializate si toata treaba este facuta mult mai rapid. De ce sa pierzi timp sau sa-ti prinzi urechile cum s-ar spune prin legi, cand consultanta achizitii iti este la indemana? Vrei sa afli totul despre achizitii publice intr-un timp cat mai scurt si sa obtii tot ce ai nevoie? Firma ta s-a hotarat sa participe la licitatii de achizitii publice? Nimic mai simplu, apeleaza cu incredere la o companie de consultanta in domeniu achizitiilor publice si ai deschisa calea spre succes. Este foarte important sa alegi compania care iti ofera servicii de calitate si intr-un timp cat mai scurt.

Tin minte ca Ioana, prietena mea, a incercat anul trecut sa participe la o licitatie de achizitii publice, dar din pacate nu a reusit pentru ca a pierdut inainte sa inceapa. A vrut sa creada ca se poate descurca singura in pregatirea dosarului si din pacate nu a fost cum s-a asteptat. Fusese sfatuita sa ceara consultanta achizitii de la o firma de specialitate, dar din aroganta ( cred) a refuzat si la final s-a trezit ca a ratat ceea ce isi dorea cel mai mult: castigarea licitatiei. Esecul a avut un efect dezastruos asupra stimei de sine si pentru ca nu as vrea sa mai fie cineva in pielea ei, va recomand sa apelati cu incredere la specialisti.

De ce Equalis Service?

Studiind temeinic toate companiile din acest domeniu am realizat ca va pot recomanda compania Equalis Service din mai multe motive intemeiate. Nu o sa va plictisesc cu vorba multa, dar vreau numai sa evidentiez cateva calitati ale acestei companii:

  • Experienta. Equalis Service are o experienta de peste 10 ani in gestionarea de proiecte de achizitii pentru clienti din mediul privat si/sau public.
  • Echipa de specialisti. Ca orice comoanie care se respecta si respecta clientii echipa Equalis este formata di specialisti cu o vasta experienta in domneiul achizitiilor publice.
  • Servicii de calitate. Diferentiendu-se de alte companii din domeniu prin unicitate si profesionalism. Serviciile oferite sunt de calitate, iar punctele forte prin care acestia s-au evidentiat sunt: specializarile pe domeniu, identificarea de solutii inovative si puterea de adaptabilitate.

Equalis Service este alegerea potrivita pentru consultanta achizitii publice.

1 thought on “Alege Equalis pentru consultanta achizitii publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares