Ce avantaje sunt la Storia pentru achiziționarea unui apartament?

Tot vorbind cu o prietena care s-a mutat recent la Brașov, am început să mă gândesc și eu la mutare. De fiecare dată când vorbim îmi povestește cât de frumos este acolo și cât de mulțumită este de apartamentul achiziționat. Când a început să-și caute apartament nu mă gândeam să găsească repede și la preț bun. Mare mi-a fost surpriza să aflu că găsit și s-au mutat destul de repede. Ofertele de vânzare apartamente în Brașov s-au dovedit foarte bogate. Deși mă bucuram pentru ea, mă durea și sufletul pentru că pierdeam o prietenă. Bine, nu o pierdeam la propriu, ci doar că vizitele noastre vor fi mai rare de acum. Vă dați seama că nu avea timp să caute de la Brăila, dar cu ajutorul unei agenții a găsit. A văzut la vânzare apartamente Brașov mai multe posibile apartamente și de acolo, a ales, ce i-a plăcut. Zona pe care a ales-o este una frumoasă, curată și bine plasată astfel că are acces rapid la spital, locuri de joacă, supermarket, etc

Dacă m-aș muta, aș alege Brașov, și nu neapărat pentru că acolo e prietena mea de suflet, ci pentru că iubesc acest oraș. Da, îmi place foarte mult Brașovul și cred că m-aș putea adapta rapid. Mi se pare cel mai frumos oraș și mi-ar plăcea să locuiesc acolo. Să fiu aproape de munte, să merg să colind munții și toate obiectivele turistice din zonă. Cred, că nu m-aș sătura niciodată de el. Momentan sunt în tratative cu soțul, dar cum cred că o să am câștig de cauză, m-am apucat să caut apartamente de vânzare în Brașov. O să apelez și eu la aceeași agenție ca și prietena mea, pentru că recomandările ei sunt reale.

Ce avantaje sunt la Storia pentru achiziționarea unui apartament?

Diversitate. Storia pune la dispoziția clienților o gamă variată de locuințe care să satisfacă și cele mai pretențioase cerințe. Apartamente de vânzare în Brașov se găsesc la prețuri accesibile, în zone bune și cu sau fără dotări de excepție. Locuința este căminul nostru, și nu o schimbăm ca pe alt obiect. Trebuie să fim atenți la toate detaliile atunci când achiziționăm o locuință. Trebuie să ținem cont de zonă, amplasare, utilitățile la care avem acces, dar și dotările apartamentului.

Profesionalism. Un alt lucru importnt este ca agenția căreia îi încredințezi sarcina de a găsi o locuință trebuie să fie serioasă și de încredere. Există pe internet foarte multe oferte de vânzare apartamente în Brașov , dar nu toate sunt și de încredere. Storia se bucură de recomandările clienților mulțumiți și de experiența pe piața imobiliară.

Prețuri accesibile. Este adevărat că foarte mulți nu pun accent pe preț, dacă găsesc ceea ce au nevoie, dar cred că ar trebui să se pună accent și pe preț. Storia oferă prețuri accesibile la ofertele de apartamente, pentru orice buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares