Când apelezi la o firmă de lifturi?

Abia așteptam șă iau câteva zile libere de la muncă și să mă bucur de liniște alături de familia mea. Pentru că soțul nu avea decât o zi liberă am hotărât să stăm acasă împreună cu familiile noastre. Ziua de vineri a venit și eu eram tare bucuroasă că în sfârșit vine mini-vacanța. Înainte cu vreo 2 ore să plec acasă mă suna Diana supărată că avem ceva probleme cu două dintre lifturile companiei. Nu-mi venea să cred. Măi, chiar acum? Altă zi nu și-au găsit să se defecteze și lifturile astea? Deja am început să intru în panică, unde aveam să găsesc eu o firmă de lifturi acum la sfârșitul zilei? Of, Diana trebuia să plece în vacanță cu familia și eu eram cea care trebuia să se ocupe de problema apărută. După mai bine de jumătate de oră mi-a venit o idee.

– Alo, Nicu?

– Da. Chiar el. Să nu-mi spui că m-ai sunat de azi să-mi urezi La mulți ani de Ziua Bărbatului. Ha, ha ,ha.

– Ha. Nu, dragă Nicu. Ce amuzant ești azi. Te-am sunat să mă ajuți și pe mine cu o chestie minoră.

– Eram sigur că vrei ceva, numai tu poți să ai nevoie de ceva vineri la sfârșitul programului. Cu ce te pot ajuta?

– Ce nesuferit ești. Mi s-au defectat două lifturi și am nevoie urgentă de o firmă care să se ocupe cu așa ceva. Diana pleacă în concediu, iar eu abia aștept să plec acasă, dar nu pot lăsa treaba așa. Mă poți ajuta sau nu?

– Da. Te ajut cu drag. Săptămâna trecută am avut aceeași problemă ca și tine. Firma de lifturi m-a ajutat foarte rapid și de aceea ți-i și recomand. Sună-i și spune-le ce problemă ai. Ei te vor ajuta cu o soluție convenabilă. Au o echipă de experți care sunt acolo pentru a fi de ajutor și a găsi cea mai bună soluție la proiblemele clienților. Să știi că serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate și ai certitudinea că siguranța și confortul angajaților tăi este pe mâini bune.

– Îți rămân datoare, Nicu. Imediat sun și sper să găsim o soluție rapidă și avantajoasă. Și cu ocazia asta îți urez și La mulți ani de Ziua Bărbatului, și să ai grijă cu alea 44 de pahare, da? Vezi că o sun pe Miha și să vezi atunci distracție pe capul tău. Mersi de ajutor și ne mai auzim.

După câteva minute la telefon problema mea era ca și rezolvată. Datorită lui Nicu și firmei de lifturi am scăpat ca prin minune de problema mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares