3 motive pentru care să alegi o canapea extensibilă

Anul acesta avem planuri mari pentru familia noastră. După multe eforturi, mai mult din partea soțului, am reușit să punem ceva bănuți deoparte și anul ăsta vrem să construim o casă. Dacă de materialele ce trebuiesc pentru construirea casei se ocupă soțul meu, de decorarea casei o să mă ocup eu. Am început din timp să studiez ofertele la mobilier, așa că mi-am făcut o idee despre ce ar trebui să iau. După mai multe discuții cu soțul am decis că o canapea extensibilă ar fi potrivită pentru sufragerie. Aceasta poate fi folosită și ca pat în cazul unor evenimente când avem prea mulți musafiri. Am găsit oferte foarte bune la canapele extensibile pe acaju.ro  Am pierdut câteva ore bune printre numeroasele modele de canapele, dar am reușit să-mi aleg una foarte frumoasă.

3 motive pentru care să alegi o canapea extensibilă

Nu multă lume ar opta pentru canapele extensibile, dar să știți că acestea au mai multe avantaje. Astăzi vreau să vă spun 3 motive pentru care ar trebui să alegeți o canapea extensibilă.

  1. Spatioasă. O canapea extensibilă este destul de spațioasă atât in format normal, cât și în format extins. Sunt modele care sunt pentru două sau trei locuri, cu sau fără brațe, ceea ce le oferă ocupanților destul spațiu pentru a se simți confortabil.
  2. Practică. Canapeaua extensibilă este foarte practică pentru că ea se poate păstra ca și o canapea normală, dar ea se si poate transforma într-un pat confortabil. În funcție de model canapeaua extensibilă are mai multe moduri de a se transforma în pat.
  3. Accesibilă la preț. Da, este foarte important ca prețul să fie accesibil, iar de multe ori nu este. O canapea normală costă aproape cât o canapea extensibilă. În cazul ăsta este mai practică cea extensibilă pentru că poate fi transformata foarte ușor într-un pat dublu.

Cred că aceste trei motive sunt suficiente pentru a vă gândi să alegeți o canapea extensibilă în locul uneia normale, nu? Cel puțin din punctul meu de vedere canapeaua extensibilă este alegerea perfectă. Vă invit să vizitați magazinul acaju.ro pentru a vă face o idee despre modelele disponibile și preturile oferite. Ce părere aveți despre alegerea mea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares