Alege un lego Disney pentru copilul tău

Astăzi m-am apucat de cătat cadouri pentru piticii mei. Luna aceasta pe 28 martie băiețelul împlinește 6 anișori, iar pe 29 martie împlinește fetița 2 anișori. Nu știu cum au fost aliniate planetele, dar m-am ales cu doi berbecuți ( despre zodia lor vorbesc) tare încăpățânați și mofturoși. Nu cred, că la vârsta lor făceam atâtea mofturi la jucării sau haine. Mă mulțumeam cu ce primeam și eram bucuroasă că am primit. Ei, acum lucrurile stau total diferit. Copilașii mei au propriile păreri și dorințe, chiar de la aceste vârste fragede. Ce e și mai grav, este că fetița vrea aceleași jucării ca băiețelul 😀 Ca să-i împac trebuie să aleg jucării neutre, ca să spun așa, să se poată juca amândoi. De cele mai multe ori aleg lego Disney , să nu fie cu supărare și astfel amândoi se bucură de cadoul lui.

Alege un lego Disney pentru copilul tău

Probabil mai sunt și alți părinți în situația mea,nu? De aceea m-am gândit să vă spun câteva avantaje ale unui lego Disney. Spre deosebire de alte lego acestea sunt destul de accesibile la preț, dar și mai diversificate. Nu este numai un simplu lego cu care copilul se joacă, ci el poate să învețe și povestea pe care o reprezintă el. haideți că iar mă lungesc la vorbă și mai bine le punctez scurt și la obiect.

  1. Gama diversificată. Lego Disney se găsește în mai multe variante, fie cu povești , fie cu personaje din desenele animate. Ele sunt atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. De asemenea sunt propuse pe categoriile de vârstă, astfe încât fiecare copil să se bucure de un lego pentru aptitudinile lui.
  2. Dezvoltă creativitatea copiilor. Astfel de jocuri îi face pe micuți să-și creeze propriile construcții, chiar dacă inițial ei respectă modelul de contrucție a jocului. Prin lego ei încep să învețe logica de construire, mărimile, culorile, dar și să aibă răbdare. Creativitatea copiilor se dezvoltă cu mai multă ușurință jucându-se cu astfel de jocuri.
  3. Prețuri accesibile. De cele mai multe ori un lego are un preț cam mărișor, iar cu cât acesta este mai complex cu atât și prețul lui crește. Pe Libris putem găsi lego Disney la prețuri promoționale, dar și la prețuri destul de accesibile pentru fiecare.

Sincer, vă spun, că și eu mă joc alături de piticii mei, cu lego. Construim împreună și ne distrăm. Voi vă jucați/construiți alături de copilașii voștri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares