OOTD: Newchic & Dresslily

Azi a sosit vremea să mai postez o ținută, OOTD: Newchic & Dresslily. Hăinuțele și ceasul le-am primit de ceva vreme, mai bine spus, de anul trecut din octombrie, dar nu am reușit să le pozez. Dacă azi a fost vremea frumoasă și am fost la plimbare, m-am gândit să profit și să fac câteva poze. Am uitat să-mi iau aparatul, așa că am facut pozele cu telefonul. Nu sunt chiar așa clare, dar sper să vă placă. De la Newchic am pantalonii și cămașa, iar de la Dresslily am ceasul cu floricele. O să le iau pe rând ca să vă spun cum sunt și dacă sunt mulțumită sau nu de ele.

OOTD: Newchic & Dresslily

Cămașă cu mâneci 3/4 

Materialul cămășii este un amestec de bumbac și polyester, deși tind să cred că este mai mult bumbac. Îmi place că este un material moale, subțire și se așează foarte frumos. La spălat se comportă destul de bine, fără să se lase sau să intre la apă și se calcă foarte uțor, fără să se cuteze repede la purtare. Eu n-am nimerit mărimea și imi este puțin largă, pe corp nu se vede rău, dar am ceva dificultăți la decolteu 🙂 Mânecile sunt 3/4, dar se pot face și scurte mulțumită accesoriului cu breteluță și năsturel.

Pantaloni gri tip creion

Despre pantalonii tip creion v-am mai povestit într-un articol mai vechi. Acolo erau complet negri, aceștia sunt același model, dar diferă culoarea. Mai multe despre ei găsiți AICI.

Ceas damă cu floricele

De la Dresslily mi-am cumpărat vreo 3-4 ceasuri anul trecut. Toate mi-au plăcut și le port cu drag. Astăzi o să vă arăt ceasul de damă cu floricele. Nu am să vă spun prea multe despre el. Imi place foarte mult că are pe interior floricele vesele și are o curea foarte elegantă, finuță și rezistentă.

Cum vi se pare ținuta mea de azi?

16 thoughts on “OOTD: Newchic & Dresslily

  1. Scurt și la obiect. Îmi place linia sport a pantalonilor. Se așează bine pe tine. În plus, cămașa cu mâneci trei sferturi cu steluțe îți dă un aer proaspăt și dezinvolt. Ținuta asta te prinde bine și emană un aer de prospețime. Succes și să trăiești așa cum îți dorești !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares