Vrei o geantă? Hai pe Rosegal să o găsești

Bună dragele mele,

Astăzi m-am gândit să vă vorbesc despre un accesoriu care n-ar trebui să lipsească din garderoba unei femei: geanta. Eu, după cum probabil știți deja, nu prea sunt mare fan a genților. Am câteva și nu mă dau în vânt să am dulapul plin cu genți. Tind să cred că mai bine am 2-3 genți de calitate și care să meargă asortate la mai multe ținute decât să am 100 de genți și mai de proastă calitate. Una dintre gențile mele favorite este cea de la Rosegal cumpărată anul trecut prin vară. O mică prezentare și mai multe informații despre ea găsiți aici. O port foarte des și îmi place foarte mult. Culoarea este mai greu de accesorizat, dar am în plan să îmi cumpăr una și pe negru. Tu Vrei o geantă? Hai pe Rosegal să o găsești.

3 modele de genți de la Rosegal

Geanta de poștaș

Acest tip de geantă a prins foarte mult teren la noi. Tot mai multe femei poartă o asemenea geantă. Probabil v-ați întreba ce o căra Doamne cu ea de îi trebuie o geantă așa mare, nu? Ei, păi câte nu se găsesc să fie cărate după o femeie? Ha, ha,ha. da , cam așa stă treaba. Mie îmi place acest model de geantă pentru că este foarte încăpătoare și destul de prezentabilă. O mămică cu doi copiii ca mine trebuie să aibă o asemenea geantă. Mai un șervețel, mai o sticlă cu apă, un dulce, un ruj, etc …ehei, sunt destule care trebuiesc luate după mine. Mai multe modele găsiți dând click aici ( clik more) .

Rucsac impermeabil

Eu sunt un pic ciudată, când vine vorba de genți. Am câteva, dar acestea sunt în funcție de nevoile mele. O geantă de poștaș este alegerea mea când trebuie să merg undeva cu copiii după mine, dar la fel de bine poate să fie un rucsac impermeabil, dacă afară plouă sau ninge. Până să am copiii eram o fană a genților micuțe fără o anume ocazie, dar vremurile s-au schimbat. Toate gențile sunt cu și pentru fiecare situație. Un rucsac impermeabil este foarte indicat când am ceva de cărat și ținuta mea este sport. De asemenea când afară este ploaie sau zăpadă aleg o astfel de geantă pentru a-mi păstra lucrurile în siguranță. Voi aveți un astfel de rucsac? Dacă nu aveți găsiți mai multe modele aici ( here ).

Geanta de mână

Ei, am ajuns și la gențile de mână. Da, am și acest tip, dar acestea sunt numai pentru plimbările fără copiii. Gențile de mână îmi plac foarte mult și pentru că ultima s-a cam dus, o să-mi caut și eu un model nou pe Rosegal. Practice, moderne și cu prețuri accesibile sunt modelele de genți de mână dein acest magazin. Dacă vreți o geantă frumoasă atunci vă invit să cumpărați acum (buy now ) una din zecile de modele care sunt și la reducere.

Vrei o geantă? Hai pe Rosegal să o găsești

4 thoughts on “Vrei o geantă? Hai pe Rosegal să o găsești

  1. Geanta de postas sau rucsacul sunt alegerile mele,deoarece întotdeauna trebuie sa iau de toate pt fetițele mele în oraș,dar nu spun niciodată pt cele de mana,le folosesc mai rar???

  2. As alege geanta tip post as sau ghiozdan deoarece de când am nascut imi trebuie mai multe lucruri de luat cu mine …si geanta de mana e preferată mea dar e mai greu sa te descurci cu bebe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares