Părul îți creează probleme? Alege o perucă de calitate

Când vine vorba despre păr am întotdeauna un mare off, părul meu este fix cum nu-l vreau. Adică este foarte rar, subțire la fir, moale și fără volum. Nu puteam să am și eu un păr mai des? Să-l pot aranja mai repede și fără prea multă bătaie de cap? Na, asta e, așa a vrut Cel de Sus si n-am ce face. Eee, ba da, am ce face, găsesc soluții. Cred că foarte multe dintre noi nu suntem mulțumite de podoaba capilară. Cele care au păr ondulat și-ar dori păr drept, cele care au părul drept vor păr ondulat. Și tot așa. Suntem greu de mulțumit oricum ar fi. Însă norocul noastru al tuturor este că s-au inventat extensiile și perucile. Ne putem schimba look-ul fără prea multe bătai de cap. Voi v-ați gândit să apleați la aceste mici trucuri de înfrumusețare a părului?

Eu una da, m-am gândit de foarte multe ori și cred că a sosit timpul să și pun în aplicare. M-am săturat de căutat soluții prin care să dau volum părului sau să-l ondulez, așa că o să apelez la extensii sau la peruci sintetice de calitate ( quality synthetic wigs). Am descoperit un magazin online cu foarte multe peruci de calitate si la prețuri destul de accesibile. Bineînțeles, la început eram reticentă în privința lor, dar după ce am studiat mai bine fiecare detaliu, m-au convins să comand una. Îmi este destul de dificil să mă hotărăsc pe care să o aleg, așa că vă arăt și vouă alegerile mele și să mă ajutați cu un sfat.

Purple Straight Synthetic Lace Front Wig

Prima dată mi-au fugit ochii la o perucă apropiată de culoarea părului meu, dar m-am răzgândit. De ce să nu încerc ceva nou, ceva diferit și ieșit oarecum din standardele mele? O perucă sintetică mov – purple wigs – cu o lungime destul de lungă și bogată. Eu am mai fost la păr o nuanță de negru mov, dar cred că această nuanța este mult mai faină.

Blonde Wavy Synthetic Lace Front Wig

A doua opțiune ar fi p perucă blondă – blonde wigs. Fiind brunetă mi-a plăut dintotdeauna acel blond cenușiu, dar nu am avut niciodată curaj să fac o schimbare atât de drastică. Cu o perucă sintetică de calitate blondă cred că aș putea să-mi dau seama dacă m-ar avantaja sau nu această culoare la păr. Schimbările extreme pot fi destul de comode și ușoare cu o perucă sintetică la un preț avantajos, nu? Dacă nu mă aranjează pot să o dau jos fără să chinui părul sau să dau foarte mulți bani la salon. În plus cu această perucă mi se va îndeplini și al doilea vis, de a avea păr bogat și ondulat.

 

Red Wavy Long Synthetic Lace Front Wig

A treia opțiune, dar nu și neapărat ultima ar fi o perucă de culoare roșie. Păr lung, bogat și cu bucle frumoase. Un vis frumos al oricărei femei, nu?

 

Voi ce părere aveți? Ce perucă ați alege?

1 thought on “Părul îți creează probleme? Alege o perucă de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares