OOTD – Top albastru de pe Dresslily

În luna martie am făcut două comenzi pe Dresslily și abia ieri am primit coletele. Și nu, nu cei de unde am cumpărat sunt vinovați, ci cei de la Brăila. Au stat coletele de pe 5 aprilie până ieri 21 Mai , în prelucrare. Comanda din China a ajuns în 5 zile. La noi se mișcă lucrurile mai greu. Trecând peste asta sunt foarte încântată de hainele primite. Toate mi se potrivesc și sunt din materiale foarte bune, de calitate. Preferatul meu este top albastru de pe Dresslily. Prețurile au fost destul de mici pentru că atunci am prins ofertă, acum sunt puțin mai ridicate, dar nu foarte mult.

Ieri am profitat de faptul că am fost la pădure și mi-am luat topul pentru câteva fotografii. Mi-am dorit tare mult să fac poze cu acest top și l-am purtat cateva minute, fără să-l fi spălat înainte, cum procedez de obicei. Dacă aș fi avut timp să le spăl înainte cu siguranță le-aș fi luat pe toate să fac poze pentru că peisajul era de vis. Nu ar fi exclus să dau o fugă până la Dunăre pentru că fac 5 minute cu mașina 🙂 Până mai fac noi poze o să vă arăt pozele cu topul albastru.

Top albastru de pe Dresslily

Mi-a plăcut foarte mult acest top. Este un top destul de interesant și de modern. Are o culoare superba, un albastru puternic, dar nu deranjant. De asemenea designul este genial: un maieu și pe deasupra o tunică. Nu știu dacă chiar m-am exprimat cum trebuie, dar nu pot să-l descriu altfel. Ceea ce contează este că îl puteți vedea mai bine în poze și vă puteți da seama ce vreau să spun.

Cum vi se pare topul albastru de pe Dresslily? L-ați purta? Și daca da, în ce combinații? Eu am purtat topul cu pantaloni din imitație de piele. Nu știu, dacă o fi cea mai faină combinație, dar mie mi-a plăcut.

17 thoughts on “OOTD – Top albastru de pe Dresslily

  1. Ador nuanta de albastru, eu am doar o rochie de aceasta culoare. Ce-i drept, nu am intalnit-o atat de des. Abia astept sa vad si celelalte hainute.

  2. Imi place acest top, imi place culoarea, imi place modelul fiindca pare ca ai purta doua haine suprapuse si l-as purta tot cu pantaloni de piele sau blugi skinny.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares