Pantaloni din imitație de piele de pe FemmeLuxe

Astăzi am lipsit din online pentru că dimineață am fost la poșta vamală de am ridicat 2 colete . Am primit 5 piese vestimentare absolut minunate pe care o să vi le arăt în zilele ce urmează. Apoi după-amiază am mers la iarbă verde împreună cu frații și cumnatele mele. N-am avut niciun sărbătorit, dar am sărbătorit Sfinții Constantin și Elena. Păi ce, chiar avem nevoie de un sărbătorit ca să ne distrăm și să ne relaxăm la iarbă verde? Nu, clar nu. Când vine vorba de distracție sunt prima. Exact așa am fost și astăzi. A fost o zi tare frumoasă din toate punctele de vedere. Am profitat de această ieșire și am făcut și câteva poze cu acești pantaloni din imitație de piele de pe Femmeluxe.

Iată că am reușit să pozez și ultima piesă vestimetară primită în coletul de pe Femmeluxe. Este vorba de o pereche de pantaloni din imitație de piele cu talie înaltă. Și de data asta am ales mărimea potrivită și pantalonii mi se potrivesc perfect. Nu prea sunt adepta pantalonilor cu talie înaltă, dar acești pantaloni chiar îmi plac foarte tare. Sunt foarte comozi și se pot purta în mai multe combinații de stil. Nu știu dacă chiar am nimerit eu combinația, dar mie îmi place și m-am simțit foarte bine toată ziua.

Pantaloni din imitație de piele

Mâine o să fac o nouă comandă pe Femmeluxe pentru că hainele primite sunt foarte faine. Mă bucur că am descoperit acest magazin și voi deveni clientă fidelă. Vă recomand cu toată inima acest magazin pentru că este de încredere, au haine de calitate, mărimile se potrivesc, sunt foarte rapizi și prețurile sunt accesibile. Pe lângă toate astea un alt atuu este faptul că, coletele ajung la poșta locală, în aproximativ 2 săptămâni. De asemenea puteți alege și haine co-ords.

Dacă ați făcut cumpărături de pe Femmeluxe până acum vă aștept părerile în comentarii. Dacă nu ați făcut atunci este momentul să o faceți și nu o să vă pară rău.

11 thoughts on “Pantaloni din imitație de piele de pe FemmeLuxe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares