OOTD: Un nou trening de pe FemmeLuxe

Ieri v-am arătat treningul gri achiziționat de pe FemmeLuxe, iar astăzi vă arăt un nou trening de la ei. Se pare că în ultimul timp am făcut o pasiune pentru hainele sport. Deja am trei piese sport și acum am pus ochii pe altul, dar despre el o să vă spun mai multe luna viitoare. Pentru că a fost perioadă foarte aglomerată pentru mine nu am avut timp să fac poze. Aseară am ieșit în curte la o mică ședință foto. Fotograf a fost soțul meu și chiar, dacă nu are el așa multă răbdare a reușit să facă câteva poze minunate.

Un nou trening de pe FemmeLuxe

Poza de mai sus este prelucrată într-o aplicație 😀 , dar mi-a plăcut tare mult că peisajul meu s-a ,,imbinat,, foarte bine cu peisajul pădurii. Doar la o privire mai atentă realizezi că este o poză cu fundal schimbat, nu? Așa cum v-am spus și în articolele anterioare, materialele pieselor vestimentare de pe FemmeLuxe sunt de foarte bună calitate. Din cele trei trening-uri achiziționate nu mă pot plânge de niciunul că nu este din material bun. Este un material plăcut la atingere, se spală foarte bine, fără să sufere modificări la dimensiuni sau la culoare.

Bluza este scurtă, cum aș spune eu ,,cu burta la vedere,, dar v-am spus deja că am găsit soluția ca să scap de acest mic inconvenient. Un maieu pe dedesubt mă v-a ajuta să pot purta treningul complet fără nici o reținere. Mâneci lungi prevăzute cu bandă lată și decolteu în forma de V atât pe față cât și pe spate. Sub sâni este strânsă cu bandă elastică. Pantalonii sunt cu talie înaltă, prevăzuți cu bandă elastică și șnur de decor, buzunare și terminațiile pantalonilor cu bandă lată.

Culoarea treningul este superbă, însă la mine culoarea variază în funcție de lumina în care au fost făcute pozele. Pentru mai multe piese vestimentare sportive vă invit să vizitați magazinul online FemmeLuxe.

Cum vi se pare acest trening din două piese? Mă avantajează sau nu?

8 thoughts on “OOTD: Un nou trening de pe FemmeLuxe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares