Cumpărături de pe Publishing Office


Mă așteaptă o săptămână foarte încărcată, atât pe blog, cât și în viața de zi cu zi. Am foarte multe articole de scris și sper să mă încadrez în timp. Astăzi vreau să vă arăt ce cumpărături de pe Publishing Office am făcut de curând. Pe rețelele de socializare deja v-am arătat ce mi-am luat, însă acum o să vă dau mai multe detalii atât despre produse cât și despre magazinul online Publishing Office.

Eu mi-am ales câteva produse pentru casă, dar și câte ceva pentru piticii mei. Chiar dacă au luat vacanță unele lucruri încă le sunt necesare și în vacanță. Și toate produsele din comandă nu m-au costat decât 100 lei.

 • găleată cu storcător
 • rezervă mop din bumbac
 • coadă din lemn pentru mop sau mătură
 • rezervă detergent Sano pentru geam
 • mănuși pentru menaj
 • creioane colorate
 • cretă colorată
 • suport Transformers pentru instrumente de scris
 • stilou cu rezervă
 • set creativ APLI Creaza-ti propria bijuterie, mov

Publishing Office

Așa cum vă spuneam la început, am descoperit recent acest magazin online. Publishing Office este un magazin specializat în materiale de birotică și papetărie, dar nu numai atât. Pe site găsim peste 5000 de produse din categorii diferite, de la birotică la produse pentru menaj sau rechizite pentru copii. De asemenea găsim și bibliorafturi de diferite dimensiuni perfecte pentru biroul de acasă.

Echipa din spatele site-ului este foarte comunicativă și promptă în a ajuta cu sfaturi. Asta ajută ca livrarea comenzilor să fie expediate cât mai repede. Comanda mea a ajuns în 24 ore, la mine acasă prin curierat rapid. Produsele sunt de bună calitate, iar prețurile destul de avantajoase.

Produse pentru menaj


Mi-a plăcut faptul că produsele sunt variate. Pentru mine am ales câteva produse pentru menaj, care îmi erau necesare în casă. Toate produsele mi-au plăcut pentru că sunt de calitate și le folosesc de ceva vreme. Rezerva de mop din bumbac este cea care m-a încântat peste măsură și o să îmi refac stocul cât de curând.

Din câte se poate observa mi-am creat singură setul pentru curățenie: găleată cu storcător, codă din lemn pentru mop și rezerva de mop din bumbac. cele trei produse îmi sunt foarte utile în curățenia de zi cu zi. Mănușile pentru menaj sunt destul de grosuțe și rezistente, le folosesc mai ales când utilizez produse de curățenie mai puternice. Sunt foarte rezistente.

Rechizite pentru copii


Suntem în vacanță, da, dar și pe timpul vacanței mai colorăm sau scriem câte ceva să ne păstrăm mintea activă. Cei doi pitici s-au bucurat când au descoperit creioanele și creta colorată. Încântarea maximă și la Minola, setul creativ a fost o surpriză tare plăcută. am confecționat împreună două brățări și un colier. Suportul pentru instrumentele de scris l-am ales special pentru băiețel pentru că el iubește tot ce ține de Transformers. Este o bucurie să-și păstreze creioanele și stilourile în acest suport.

Acestea au fost cumpărăturile mele de pe Publishing Office. Voi știați de acest magazin online?

20 thoughts on “Cumpărături de pe Publishing Office

  1. Un portal pentru cumpărături rapide. N am auzit pana acum de Publishing Office, si oricum nu ma așteptăm din titlu sa aibă asa diversitate. Super!

 1. Vai, suportul pentru birou este genial. Sunt o super fana Transformers de pe vremea desenelor animate, iar Bumble Bee e personajul meu preferat. Cred ca o sa dau si eu o fuga pe site sa-mi iau acel suport :))

 2. Să le folosiți cu drag!?Foarte avantajoasă această alegere pentru cei care fac cumpărăturile online?

 3. Este ptr prima dată cand aud de acest site, am să comand si eu pt fetița mea niste culori si un set creativ să se bucure în continuare de ele ce-i mici si tu sa ai spor la curățenie

 4. Ce fain e kit-ul de bijuterii! Intru si eu pe site-ul lor sa arunc o privire, m-ai facut curioasa! ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares