Rafinament, eleganță și stil: geantă roșie din piele naturală by Manier.roBine ați venit sau revenit, pe blogul meu!
De-a lungul anilor v-ați obișnuit cu preferințele mele în materie de beauty, fashion sau orice altceva dezbat pe blog. La mine a venit iepurașul drăgălaș cu o minunăție de geantă roșie din piele naturală de la Manier.ro Pur și simplu, o ador! De aceea nu aveam cum să nu v-o arăt și vouă. Dacă majoritatea genților pe care le am sunt negre, acum am optat pentru ceva mai provocator: o geantă roșie din piele naturală. O astfel de geantă nu poate decât să-i ofere unei doamne rafinament, eleganță și stil, nu?

Manier.ro – magazin online cu genți din piele naturală 100%

Înainte de a vă arata minunata mea gentuță roșie, vreau să vă dau câteva detalii și despre magazinul online Manier.ro . Despre acest magazin știam de multă vreme, însă până acum nu mi-am achiziționat nimic. Societatea a fost înființată în 2014 și a crescut considerabil de-a lungul anilor mulțumită clienților mulțumiți de produsele achiziționate. Calitatea contează foarte mult, iar atunci când un client este mulțumit clar că recomandă magazinul și altor persoane. Exact ca mine, acum.

Manier.ro oferă o gamă largă de produse din piele naturală 100% , de calitate superioară și la prețuri accesibile. Gențile sunt importate din Italia și vin însoțite de un certificat de garanție. Acest aspect spune foarte multe atât despre calitatea produselor cât și despre Manier.ro. Este un plus acest aspect pentru că nu multe magazine online oferă un certificat de garanție a calității și clienții sunt impresionați de acest lucru.

Și când vă spun că au o gamă variată de produse din piele naturală, nu mă refer doar la genți de damă. Nu, nu, regăsiți în portofoliul lor atât produse pentru damă cât și pentru bărbați: genți, rucsacuri, portofele, curele, port-chei și port-monede. Și cu siguranță o să găsiți ceva pe placul vostru pentru că sunt peste 2500 de modele și numărul lor este în continuă creștere.

 Geantă roșie din piele naturală by Manier.ro – alegerea mea


După ce am răsfoit o seară întreagă siteul într-un final la recomandarea soțului m-am oprit la genți damă roșii. În dulapul meu stau câteva genți, majoritatea de culoare neagră. Chiar și soțul îmi spunea ,, Nu te-ai săturat și tu de atâta negru? Alege o geantă roșie din piele naturală, care să iasă în evidență oriunde te duci. ,, Și uite așa împreună cu soțul meu am ales o geantă roșie, pe care am adorat-o de la prima atingere. Da, chiar așa, dragoste la prima atingere. Este perfectă pentru mine, de dimensiuni potrivite, încăpătoare, bine compartimentată și cu baretă pentru umăr ce poate fi detașată. Însă, zic să încep cu începutul mai bine.

Livrarea comenzii

Livrarea comenzii a fost super rapidă, în 24 ore coletul era în brațele mele. V-am făcut și un reels pe instagram cu deschiderea coletului, vi-l las mai jos. Am descoperit o foarte mare atenție acordată ambalării acestei gentuțe. Geanta nu era pusă direct în cutie, ci într-un sac din pânză închis cu șnur, astfel încât minunăția mea de geantă să nu se zgârie. Și nu doar atât, în interior geanta era încărcată cu hârtie pentru a-și menține forma inițială. M-am bucurat să văd aceste mici atenții acordate ambalării produsului. Felicitări, Manier.ro!


Prezentare geantă roșie din piele naturală

Vă spuneam că m-am îndrăgostit de această geantă la prima atingere. Da, așa este, pentru că pielea naturală este foarte faină, calitatea se simte, nu doar se vede. Clar este de calitate superioară și foarte bine lucrată, toate detaliile și cusăturile sunt perfecte. Eu am o fixație, mă uit cu mare atenție și caut orice imperfecțiune, orice mic defect, iar de data asta n-am găsit niciunul. N-am putut decât să mă bucur pentru acest lucru.

Este o geantă destul de încăpătoare, deși dimensiunile ei nu sunt exagerat de mari. Iar compartimentarea genții m-a încântat și mai mult pentru că are închidere cu fermoar, iar compartimentul este împărțit în trei: două compartimente mai mari și unul mai mic prevăzut și el cu fermoar. În unul dintre compartimente am un buzunărel prevăzut și el cu fermoar. Ah, era să uit! Încă un detaliu care pe mine m-a nimerit perfect: lipsa buzunarului exterior prevăzut cu fermoar. Niciodată, dar niciodată nu am suferit gențile prevăzute cu acel buzunărel. Mulțumesc, dragilor!

Nu o să vă scriu aici dimensiunile genții pentru că pe acestea le găsiți pe site. Ceea ce voiam să vă mai zic este faptul că geanta poate fi purtată și pe umăr pentru că vine însoțită de o curelușă ce poate fi atașată la geantă. În ținuta pe care eu am pozat-o am optat purtarea genții în mână. Nici nu mai contează cum este puratată, în mână sau pe umăr, pentru că sigur iese în evidență în orice situație.

Bluza: no name
Pantaloni: FemmeLuxe
Geantă: Manier.ro
Sandale: Pantofi Giulio

Sper că v-am făcut destul de curioși în privința genților din piele naturală 100% de la Manier.ro și vă grăbiți să vă uitați cu atenție prin magazinul lor online. Eu sunt foarte încântată de achiziția mea și o voi purta cu mare drag de fiecare dată.

15 thoughts on “Rafinament, eleganță și stil: geantă roșie din piele naturală by Manier.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares