Iepurașul a venit de la Jucărici.ro

Anul acesta am simțit că au venit Sărbătorile Pascale. Tot cu ceva restricții, însă puțin mai lejere față de anul trecut. Sărbătorile Pascale au o însemnătate specială pentru fiecare dintre noi. De Paște este vorba despre liniște sufletească, iertare, bunătate și momente petrecute alături de cei dragi. Pe lângă toate astea Iepurașul aduce cadouri celor mici și totodată multă fericire. Împreună cu Jucărici.ro le-am pregătit piticilor mei o surpriză frumoasă. Așadar, iepurașul a venit și de la Jucărici.ro cu trei jocuri foarte interesante și captivante: joc dame șah Djeco, Joc de îndemânare Equiliboom și joc de îndemânare Knock-Em-Over. Bucuria piticilor mei a fost de proporții și zilele lor sunt o joacă continuă.

Jucărici – magazinul ideal pentru copii și părinți

Magazinul online Jucărici.ro este unul dintre cele mai faine magazine pentru jucării. Au o gamă variată de jucării la prețuri foarte rentabile. Pot să vorbesc din proprie experință despre calitatea jucăriilor pentru că le-am testat. Pun foarte mult accent pe calitatea jucăriilor pe care le achiziționez pentru copii mei, pentru că nu vreau să existe niciun fel de pericol atunci când se joacă cu ele. Acest lucru este la fel de important și pentru Jucărici.ro pentru că ne pune la dispoziție produse conforme cu regulile și legile în vigoare de cumpărare și standardele de calitate.

Ce poate fi mai important pentru un părinte decât sănătatea și fericirea copiilor? Nimic, clar. De aceea jucăriile oferite de Jucărici respectă legile naționale și directivele EU pentru a proteja sănătatea și siguranța copiilor și a nu dăuna mediului înconjurător. Mai mult decât atât calitatea se vede de la prima atingere a jucăriilor. Nimic nu este realizat pentru cantitate, ci pentru calitate. Ei oferă prin jucăriile comercializate un echilibru între distracție și durabilitate, funcționalitate, calitate și preț bun.

Iepurașul a venit de la Jucărici.ro

Am studiat îndelung magazinul ca să fac alegerile potrivite. Aș fi pus în coș mult mai multe, dar m-am limitat la trei jocuri. Aceste trei jocuri chiar au fost cele mai bune alegeri pe care le-am făcut. O să vedeți și voi cum se distrează băiețelul și fetița mea cu aceste joculețe.

Joc Dame Șah Djeco pentru copii

Dintotdeauna mi-a plăcut sa joc sah, iar când baiețelul meu a început să prezinte interes pentru acest joc m-am bucurat foarte mult. Iar acum că am descoperit acest joc dame șah Djeco pe site am profitat și l-am achiziționat imediat. E drept, dame nu am jucat niciodata pana acum, dar cred ca niciodata nu e prea tarziu si vom invata impreuna. Imi place tare mult ca piesele se află într-o carcasă rezistentă, cu încuietoare și mâner. Piesele se pot pastra in siguranta si nu există riscul sa fie imprastiate prin toata casa. După fiecare joc, piesele se strâng frumușel și se pun în cutiuța lor.

Joc de îndemanare „Equiliboom”

Jocul de îndemânare Equiliboom mi-a atras atenția pentru că le dezvoltă abilităîile de îndemânare și spiritul de competiție. Un joc foarte interesant și atractiv pentru copii. Puștii mei sunt foarte încântați de acest joc de îndemânare. Joaca lor este o adevărată distracție, atât în casă cât și afară la iarbă verde. Îl recomand cu tot dragul, distracția este garantată. Este un joc de îndemânare ce se poate juca în 2, 3 sau 4 pentru că setul conține: 4 lingurițe din lemn, 4 ouă colorate care se deschid și 4 bile din sticlă.

Cu câți sunt mai mulți copii cu atât e jocul mai distractiv. Se știe că copiilor le plac competițiile și să iasă pe primul loc. Acest joc este ideal pentru ei, dacă la final au și un mic premiu. Scopul jocului este să parcurgi un traseu cu oul în lingură fară a-l scăpa. Dacă pe parcursul traseului oul cade din lingură trebuie să pui inapoi în ou o bilă de sticlă și apoi să reiei provocarea pană la terminarea traseul stabilit.

Joc De Îndemanare Knock-Em-Over

Urmărim cu drag o emisiune la tv, iar băiețelului meu i se par prea simple jocurile de îndemânare și nu înțelege de ce concurenții pierd. Așa mi-a venit ideea să îi achiziționez joc de îndemânare Knock-Em-Over ca să vadă pe propria piele dacă este așa ușor cum crede el. Jocul este foarte interesant, mai ales, că acele coifulețe/pahare a trebuit să le monteze singur. Împreună cu surioara lui se distrează maxim jucând acest joc.

Vă recomand cu toată inima Jucărici.ro !

3 thoughts on “Iepurașul a venit de la Jucărici.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares