Eladerm: ser cu acid hialuronic 3HA și cremă protecție solară 50+

Sunt sigură că articolul meu de azi o să vă surprindă. Sunteți deja obișnuiți să vă povestesc despre produsele pe care le testez. Și, chiar dacă, a trecut așa puțin timp de la evenimentul Danube Bloggers Meet 2, nu vă îngrijorați. Eu am testat produsele de pe la sfârșitul lunii iulie. Asta mulțumită faptului că am fost una dintre organizatoare și am fost cea care a primit toate produsele. Ce rost avea să le păstrez în cutie până la eveniment și să nu mă bucur din timp de ele, nu? Am primit de la Eladerm: ser cu acid hialuronic 3HA și cremă cu protecție solară 50+. Ambele produse m-au însoțit în mini-vacanța la munte 🙂

Despre Eladerm și produsele pe care le-am încercat de la ei v-am povestit aici. Cu toate astea vreau să vă reamintesc faptul că discutăm despre un brand românesc cu produse dermatocosmetice. Produsele Eladerm sunt fabricate în România, la Alba Iulia. Iar în spatele acestui brand minunat stă un tânăr farmacist pe nume Emanuel Lazăr. Și pentru că își dorește ca produsele să fie de cea mai bună calitate, ingredientele sunt achiziționate din străinătate. Cu toate astea prețurile produselor dermatocosmetice sunt accesibile astfel încât să poată fi folosite de toate clasele sociale ale populației.

Așa cum vă spuneam la început, produsele Eladerm: ser cu acid hialuronic 3HA și crema cu protecție solară 50+ m-au însoțit în mini vacanța la munte. Tenul meu a fost răsfățat la maxim, pentru că nu am folosit produse de make up. Pe timpul șederii la munte am folosit cele două produse Eladerm și o cremă hidratantă. Aerul curat de munte și beneficiile aduse de produsele folosite au făcut minuni cu tenul meu.

Ser cu acid hialuornic 3HA


Serul cu acid hialuronic 3HA a fost primul produs pe care am început să-l testez de data asta. După ce am citit pe site beneficiile pe care le aduce tenului meu nu am putut să-l las pe mai târziu. Textura serului este lichidă, ușoară și nu încarcă tenul.

Acest ser este potrivit pentru orice tip de ten. Se recomandă a fi folosit dimineața și/sau seara pe tenul curat și umed. Eu am ales să îl folosesc atât dimineața cât și seara. Conținutul unei singure pipete este suficientă pentru față și gât. Serul intră rapid în piele și a doua zi se văd schimbări asupra tenului.

După ce l-am folosit zilnic o lună de zile tenul meu arată foarte bine, mai luminos, mai hidratat și mai catifelat. După aplicarea serului seara, am folosit și o cremă hidratantă, iar după aplicarea de dimineață am folosit crema cu protecție solară 50+ de la Eladerm.

Cremă cu protecție solară ridicată, SPF 50+


Crema cu protecție solară, SPF 50+ este o adevărată revelație. Adevărul este că am încercat diverse creme cu protecție solară, însă majoritatea nu m-au încântat. În schimb această cremă de la Eladerm îmi plae foarte mult pentru că nu lasă urme albe după aplicare, nu încarcă tenul și intră rapid în piele.

Eu am folosit crema cu regularitate și chiar am văzut schimbări mari asupra tenului meu. În primul rând este benefică tenului pentru că protejează pielea de efectele nocive ale razelor solare. De asemenea previne apariția ridurilor, a petelor pigmentare și deshidratarea pielii. Și după cum bine știm cu toții o cremă cu protecție solară reduce și riscul apariției cancerului de piele.


Voi ați încercat produsele dermatocosmetice Eladerm?

1 thought on “Eladerm: ser cu acid hialuronic 3HA și cremă protecție solară 50+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares