Friptura de pui cu garnitura de cartofi, la cuptor

15894493_1419279614771110_4629564996468521447_n

La multi ani!

Astazi incepem un an nou, sa speram ca va fi mai bun decat cel care a trecut. Va intampin cu o reteta de friptura de pui cu garnitura de cartofi, la cuptor. Este o reteta foarte usoara, gustoasa si satioasa. Asadar, sa trecem la treaba:

  • 3 pulpe intregi de pui
  • 1 plic Maggi Ideea Zilei – Pui Fraged cu usturoi
  • 4 cartofi mari
  • 2 linguri ulei

Spalam pulpele si le taiem in doua. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi mai mari.

Plicul Maggi Ideea Zilei – Pui fraged cu usturoi are in partea de sus punga magica in care punem carnea de pui, iar in partea de jos are mixul de condimente pentru pui.

Punem carnea de pui si cartofii in punga magica peste care adaugam 2 linguri de ulei si mixul de condimente. Stragem punga la gura si prindem cu ,,accesoriul,, din punga.

Intepam punga de cateva ori cu o scobitoare si dam la cuptor pentru 60 minute.

Pofta buna!

15894304_1419279921437746_5176441365596448647_n

15895125_1419279814771090_7132180942732832212_n

15894471_1419279661437772_32438454091402351_n

22 thoughts on “Friptura de pui cu garnitura de cartofi, la cuptor

  1. Ieri am facut pui la punga magica :)) eu am mai adaugat si cteva bucatele de ardei rosu, plus niste rondele de ceapa si morcovi, pentru un pic de culoare si gust. Iti recomand sa incerci si tu 🙂

  2. Ce bine arata. In general insa nu mai cumpar carne de pui, din cauza banuielilor ca au prea multi hormoni si eu nu prea am cunostiinte care ii cresc ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares