0

3 avantaje pe care le oferă lentilele de contact

Văd tot mai multe persoane pe stradă care poartă ochelari, nu ochelari de soare, ci ochelari medicali. Uneori este dificil să găsești acele rame care să te avantaje, să nu te incomodeze în activitățile zilnice și să aibă un preț accesibil. De aceea astăzi vreau să vă vorbesc despre lentilele de vedere și ce avantaje vă oferă purtarea acestora. Din fericire nu am nevoie de lentile de vedere, dar mi-ar plăcea să încerc unele lentile de contact colorate. Indiferent de alegerea făcută, fie că optați pentru lentile de vedere, fie pentru lentile colorate, acestea trebuie să primească înainte acordul medicului oftalmolog.

3 avantaje pe care le oferă lentilele de contact

  1. Vizibilitate mărită. Lentilele oferă câmpul vizual complet mulțumită faptului că urmăresc mișcările oculare. De asemenea ele elimină bariera impusă de ochelari, iar pentru conducătorii auto aceasta este un mare avantaj. Ei au câmpul vizual complet și nu trebuie să caute să găsească un unghi perfect să vadă tot.
  2. Confort în orice activitate. Se știe că atunci când porți ochelari trebuie să fii atent la orice activitate. În cazul sporturilor cu atât mai mult, chiar nu ar fi indicați ochelari, dar lentilele de vedere sunt perfecte. Nu mai spun de faptul că acestea nu alunecă de pe nas, nu se aburesc, nu sunt udate de ploaie sau zapadă și sunt discrete. Orice activitate este posibilă chiar dacă se poartă lentile de vedere.
  3. Condiții optime estetice. Știu, că sunt în vogă ochelarii cu rame care mai de care mai deosebite, dar ăștia tind să cred că, sunt purtați mai mult de fiță decat de nevoie. În schimb lentielele de vedere vă oferă condiții optime estetice. Un machiaj poate fi pus în valoare mult mai bine decât dacă sunt purtați ochelarii. Nu la orice eveniment sunt convenabili ochelarii, dar lentilele de vedere sunt discrete și nu sunt vizibile. De asemenea, moda se tot schimbă în cazul ramelor la ochelari, dar lentilele sunt mereu aceleași.

Țin minte că o prietenă a renunțat la lentile ca să-și ia ochelari din aceia mari, apoi anul următor moda s-a schimbat și se purtau cei tip pisică( nu știu cum se numesc 😀 ). Ideea e că a dat foarte mulți bani pe  rame care anul următor nu s-au mai purtat, așa că a trebuit să-și ia alte rame, că tot voia să fie în pas cu moda.

 

lucruri privite de jos in sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.