Cum să faci economie la electricitate folosind panouri și spoturi LED?

Dacă emiterea facturii la electricitate este momentul acela din lună de care te temi cel mai tare, află că există metode simple de reducere a valorii acesteia. Este in interesul mediului înconjurător și al buzunarului tău să iei cât mai repede măsurile necesare pentru a reduce cât mai mult consumul de curent electric. Printre cele mai recomandate metode în acest sens, se numără și înlocuirea sistemului de iluminat clasic, cu panouri sau spoturi LED, pe care poti sa le achizitionezi de aici https://www.catenaelectric.ro/ , un magazin de electrice online, cu produse la preturi accesibile. Se recomanda prin calitate superioara, asa ca nu vei regreta niciun moment investitia.

Avantajele panourilor și a spoturilor LED

Tehnologia LED este cea mai recentă în materie de sisteme de iluminat. Notorietatea pe care au câștigat-o aceste sisteme de iluminat se bazează pe eficiența lor, net superioară în comparație cu alte sisteme de iluminat public sau particular. Tehnologia superioară care este înglobată în panourile și în spoturile LED te pot ajuta să reduci factura la curent cu până la 80%.

Printre principalele lor avantaje se numără faptul că te bucuri de lumină puternică și economie, fără compromis. Dacă ai încercat să folosești becuri economice pentru a ilumina o cameră din locuință, este probabil să fi fost agasat de faptul că acestea se aprind treptat. De asemenea, lumina pe care o emiteau era desul de difuză. Spoturile LED însă emit o lumină puternică, și nu au nevoie de timp pentru a ajunge la maximul de intensitate. De asemenea, au o durată de funcționare mare si poti sa vezi aici mai multe detalii despre modelele disponibile online. Specialiștii estimează că ai putea ajunge să înlocuiești un panou LED, doar odată la 10 ani. De asemenea, deoarece nici spoturile, nici panourile LED nu au un filament, ca în cazul becurilor normale, acestea nu vor ceda din caza șocurilor electrice, și nu vor începe să pâlpâie deranjant după o perioadă de timp.

Unde se potrivesc cel mai bine panourile și spoturile LED

Panourile LED sunt corpuri de iluminat plane, în formă pătrată sau dreptunghiulară, care se montează în tavan. Specialiștii le recomandă în mod deosebit pentru spațiile industriale sau pentru clădirile cu birouri. Acestea se potrivesc cel mai bine în astfel de spații din mai multe motive. În primul rând, au o durată de funcționare foarte mare, care va ajuta mult firma în a face economii la lucrările de întreținere. Investiția inițială se va amortiza complet în scurt timp. De asemenea, lumina emisă de panourile LED este ideală pentru a susține un mediu de muncă productiv. Angajații care lucrează într-un spațiu iluminat corespunzător vor da un randament vizibil mai mare.

Spoturile LED sunt soluții de iluminat preferate pentru spațiile private. Dacă vrei să îți schimbi sistemul de iluminat din locuință, spoturile pentru tavan ar putea fi soluția ideală în acest caz. Spoturile LED pentru tavan se pot încastra în rigips sau plafon, iar faptul că acestea nu ajung să se încălzească la o temperatură periculoasă, face posibilă încastrarea acestora fără probleme. Acestea se pot folosi atât pentru iluminat ambiental, cât și pentru iluminat principal. Astfel pentru iluminatul ambiental este nevoie de spoturi cu puterea cuprinsă între 3W și 6W. În cazul iluminatului principal se vor alege spoturi cu o putere mai mare începând de la 18W și putând ajunge chiar până la 60W.

Unde găsești spoturi și panouri LED de calitate?

Cele mai multe persoane care au decis să încerce iluminatul cu LED, au recunoscut că au găsit cele mai bune oferte și cele mai calitative produse într-un magazin de electrice online. Faptul de a alege astfel de produse online vine cu multe avantaje. În primul rând, dacă ai un stil de viață agitat, găsești ce ai nevoie din câteva click-uri. În al doilea rând, ai posibilitatea de a găsi mult mai rapid păreri veritabile despre produsul pe care vrei să îl cumperi, reușind astfel să îți dai seama dacă merită investiția. În al treilea rând, așa ai cele mai multe șase să găsești mijloace de iluminat la un preț de neratat.

Cele mai bune rezultate atunci când cumperi dintr-un magazin de produse electrice online, le ai atunci când alegi informat. Așa că nu ezita să te interesezi foarte bine asupra dimensiunilor de care ai nevoie, numărul de panouri sau spoturi, puterea și intensitatea lor, precum și numărul de lumeni pentru a te asigura că vei dispune de o lumină uniformă perfectă.

În prezent este mai important ca oricând să conservăm cât mai bine resursele de energie ale globului, iar o metodă eficientă pentru a face acest lucru, este aceea de a alege forme de iluminat care consumă cât mai puțină energie. Înlocuiește vechile surse de iluminat cu panouri și spoturi LED și bucură-te de cea mai bună lumină.

1 thought on “Cum să faci economie la electricitate folosind panouri și spoturi LED?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares