Alege un stil de viață sănătos! Alege Sano Vita!

Luna trecută am primit un mega colet de la Sano Vita numai cu bunătăți. Produse sănătoase și delicioase. Unele produse le-am consumat așa simple, altele le-am folosit la diverse preparate culinare și unele încă mai stau cumințele să le vină rândul. Vă spun sincer, că unele dintre produsele primite au fost pentru prima dată consumate de familia mea. Mă bucur că am avut ocazia să încerc produsele Sano Vita și de acum încolo o să le consumăm cât mai des. Băiețelul este un fan înfocat al fructelor goji și le consumă atât simple cât și cu iaurt sau lapte cu cereale. Eu am savurat punga de caju Sano Vita, iar fetița s-a bucurat de brioșele cu merișor. Toată familia s-a bucurat de produse sănătoase și gustoase. Alege un stil de viață sănătos!

Astăzi vreau să vă vorbesc despre uleiul de cocos și despre caju crud. Cu siguranță ulei de cocos ați mai folosit, dar poate nu știți prea multe despre caju crud. Eu sincer vă spun, până acum nu am consumat, dar după ce am gustat, am știut că acest caju crud Sano Vita va deveni preferatul meu.

Ulei de cocos beneficii pentru sănătate

Se știe că uleiul de cocos este foarte sănătos și are o mulșime de beneficii asupra organismului. Folosesc de câțiva ani ulei de cocos li sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le obțin de fiecare dată. Recent am descoperit și uleiul de cocos Sano Vita și am început să-l folosesc cu regularitate. Uneori îl folosesc la măstile pentru ten și păr, alteori ca și cremă pentru ten sau pentru mâini, iar mai nou am început să-l folosesc și la prăjituri. În orice combinație la care folosesc ulei de cocos Sano Vita rezultatele sunt excepționale.

Uleiul de cocos este foarte bun pentru imunitate, inimă, dereglări hormonale, digestie, creier, igiena dentară și pentru a slăbi. beneficiile aduse organismului sunt numeroase și merită să-l încercați. Vă asigur că o să vă îndrăgostiți de el de la prima utilizare, indiferent de modalitatea de utilizare.

Preparate culinare la care am folosit produse SanoVita:

  1. Pâine de casă, umplută cu cașcaval și jambon

  2. Gogoși cu flori de salcâm


  3. Borș de pește cu leuștean proaspăt
  4. Brioșe cu merișor Sano Vita

14 thoughts on “Alege un stil de viață sănătos! Alege Sano Vita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares