Ținută lejeră de primăvară

Astăzi vă arăt o nouă piesă vestimentară achiziționată de pe Femmeluxe. M-am tot gândit în ce combinație să folosesc acești pantaloni cu print crocodil. Până la urmă am optat pentru o ținută lejeră de primăvară. Cu siguranță voi încerca și alte combinații pentru că acești pantaloni/colanți pot fi purtați atât în ținute lejere/sport cât și în ținute mai sofisticate. De pe Femmeluxe am mai achiziționat și o salopetă și un trening, pe care vi le-am arătat în articole anterioare.

Pot să vă spun că sunt foarte încântată de ei pentru că sunt dintr-un material foarte bun. Pantalonii sunt cu print crocodil, sunt elastici și au o bandă elastică în talie. Eu am luat cea mai mică măsură și mi se potrivesc perfect. Totodată, pe lângă faptul că sunt foarte frumoși și cu un design modern, se comportă foarte bine și la spălare. Mi-a fost teamă să nu iasă culoarea asta neagră și i-am spălat manual, dar nu, nu iese culoare. De asemenea nici nu au suferit modificări ale culorii sau a mărimii.

Ținută lejeră de primăvară


De ce recomand Femmeluxe?

Nu am descoperit de foarte mult timp acest magazin, însă m-a cucerit de la primul colet primit. Toate hainele sunt de calitate, croite foarte frumos și fără defecte. Tabelul cu măsurătorile date pentru fiecare mărime corespunde în totalitate cu realitatea. Dacă pe siteurile chinezești trebuia să iau cu 1-2 mărimi mai mari, aici nu este nevoie. Un alt atuu al acestui magazin este că se află în UK , deci coletele ajung la poșta locală sau acasă prin curier rapid. Sunt foarte serioși și rapizi, coletele ajung cam în 14 zile lucrătoare prin poștă. Prin curier nu știu să vă spun exact, pentru că eu am primit prin poștă.

Voi ați făcut comenzi de pe Femmeluxe?

Cum vi s-au părut hainele?

P.S. Pozele sunt făcute la cumnata mea, în curte 🙂 Mi-aș dori și eu o curte așa aranjată, dar nu am ncii așa mult spațiu și nici prea multă răbdare să bibilesc la atâtea ornamente 😀 Pentru că da, toate sunt făcute de ea.

8 thoughts on “Ținută lejeră de primăvară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares