Outfit Dresslily pentru sfârșitul primăverii

Nici nu pot crede, că mai sunt câteva zile și vine vara. Păi, cum să cred, dacă vremea este atât de capricioasă. Uneori e cald de mor, alteori frig și tot așa. În timpul zilei este o căldură de zic că-i luna lui cuptor, apoi seara este așa frig, că mă aștept să înceapă să ningă. Ieri a fost la fel și la fix s-a nimerit ținuta mea. Cu două dintre hainele primite săpămâna trecută am creat un outfit Dresslily pentru sfârșitul primăverii. Cred că deja v-ați obișnuit cu ținutele mele lejere și cât mai sport.

Tricou cu dantelă și fundițe, pe spate

Mi-a plăcut foarte mult acest tricou de când l-am văzut la ei pe site. Pe față tricoul este simplu, dar partea din spate este genială. Un design deosebit cu dantelă și fundițe. Este dintr-un material foarte plăcut, fin și delicat cu pielea. Nu am avut surprize la spălare să iasă culoarea sau să se strice dantela sau fundițele. Se calcă foarte uțor și nu se șifonează repede. Ba mai mult, se poate purta și fără să fie călcat.

Cămașă sport în carouri

În ultimul timp au început să-mi placă tot mai mult cămășile. O cămașă sport, chiar nu știu, dacă aveam, așa că mi-am ales una de pe Dresslily. Este din bumbac, este ușor grosuță, se spală bine și se calcă destul de ușor. Eu am ales să o port pe deasupra unui tricou, mai mult descheiată. Pe această vreme atât de capricioasă merge perfect, mai ales dimineața sau seara.

Bluză sport cu glugă

Bluza sport cu glugă mi-a plăcut foarte mult de când am văzut-o pe site. Are o culoare foarte frumoasă și merge perfect pentru ținutele de primăvară sau toamnă. Bluza sport se încheie cu fermoar și are glugă. Mânecile și talia se termină cu bandă lată elastică.

Nu știu căt mi-a reușit această ținută, Outfit Dresslily pentru sfârșitul primăverii, însă ca de fiecare dată nu vreau să dau idei de purtare, ci să vă arăt hainele primite. Oricum nu m-aș pricepe să creez ținute din astea ,,fashion,, pentru că nu prea îmi plac. De fiecare dată merg pe simplu și cum cred că mă avantajează. Deci … cum vi se par tricoul și cămașa? Vă recomand și acest top albastru de pe Dresslily.

11 thoughts on “Outfit Dresslily pentru sfârșitul primăverii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares