Salopetă de pe FemmeLuxe

Ca de fiecare dată mă urnesc mai greuț când vine vorba de făcut poze. V-am arătat cele două trening-uri AICI și AICI. Astăzi în sfârșit am reușit să termin toate pozele la hainele primite în ultima comandă de pe FemmeLuxe. Am lăsat pentru final cele două salopete minunate. Una este cu o singură mânecă, iar această salopetă pe care v-o arăt astăzi este cu mâneci lungi. Îmi place foarte mult pentru că partea de jos nu este foarte evazată. Eu nu prea mă împac foarte bine cu pantalonii extrem de evazați, deși văd că moda lor revine încet, încet.

Nu știu cât de bine mi-au ieșit pozele, pentru că n-am avut fotograf și a trebuit să mă descurc singură. Bineînțeles, că am improvizat ceva și am reușit cât de cât să fac poze. Nu vă spun că am făcut cred ca vreo 50 de poze din care abia am reușit să aleg 3-4 😀 Ei, așa sunt eu mai complicată și vreau ca pozele să fie cât de cât ok.

Salopeta de pe FemmeLuxe

Mi-a plăcut foarte mult cum se așează pe corp și am zis să văd cum mi-ar veni, așa că am pus-o în comandă. Ca de fiecare dată, mărimile se potrivesc perfect, nici dacă o făceam la croitor nu ieșea așa bine. Nu a suferit nici o modificare la spălat, nici ca dimensiune, nici ca și culoare. Se calcă foarte ușor și nu se șifonează repede. Este o salopetă destul de modernă și cu un design deosebit.

Salopeta este cu mâneci lungi, însă un umăr este gol. Pentru a avea susținere ambele mâneci are și un mic guler care se încheie cu nasture la spate. Mânecile sunt destul de lărguțe și se termină cu bandă lată . În talie avem un cordon lat pentru a marca talia. Prețul este destul de mic, iar faptul că ajung destul de repede ( cam 7-14 zile) la poșta locală este un mare plus 🙂 Găsiți mai multe hăinuțe la co-ords .

Cum vi se pare salopeta aleasă de mine?

Credeți că îmi stă bine cu o astfel de salopetă?

9 thoughts on “Salopetă de pe FemmeLuxe

  1. Foarte fain modelul! Imi place cum iti vine. 😘😘 Eu am de la ei o salopeta neagra, din alt material. Ma bucur ca ai indraznit cu aceasta nuanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares