Puzzle cu 500 de piese de la Ravensburg

La Danube Blogger Meet am primit și câte un puzzle cu 500 de piese de la Ravensburg. Sincer, nu prea sunt mare amatoare de puzzle-uri, însă m-am bucurat pentru acest puzzle. Pentru mine a fost o adevărată provocare. După ce am văzut puzzle-urile oferite mi-am ales unul mai simplu ( cel puțin așa am crezut 😀 ) cu delfini. Imaginea nu era deloc complicată, așa că eram sigură că îl voi face repede. Cum mi s-a părut și în cât timp l-am terminat aflați în rândurile ce urmează.

Puzzle cu delfini de la Ravensburger

În urmă cu 3 zile, după ce am reușit să mai rezolv din treburile casei, m-am apucat de puzzle-ul de la Ravensburg. Eiii și aici începe povestea mea. L-am desfăcut rapid și am întors piesele cu fața astfel încât să-mi fie ușor să le găsesc. Dacă partea de jos a fost oarecum ușoară și tot mi-a luat vreo oră și jumate. Când am ajuns la defini deja eram sigură că voi renunța. Am renunțat, pentru moment. Apoi parcă mă tot atrăgea să mai pun acolo 1-2 piese. A doua zi am mai pus câteva piese împreună cu soțul meu. Am conturat și marginile, apoi am abandonat.

Astăzi de dimineață parcă îmi era ciudă că nu reușesc să fac tot puzzle-ul. Mi-am luat porția de cafea și m-am pus pe treabă. După vreo 2 ore l-am terminat. Nu vă pot spune câtă bucurie a fost pe mine. Eram mândră tare că am reușit să-l termin. Drept să vă spun, parcă am un regret că l-am terminat, aș mai face unul 😀 Însă deocamdată o să iau o pauză și apoi o să-mi aleg alt puzzle. Nu credeam că poate fi atât de relaxantă această activitate. Da, uneori îmi venea să-l arunc pe fereastră, dar de multe ori bucuria era mai mare că reușeam să mai adaug piese.

Despre Ravensburg

Ravensburger este o companie germana, fondata de Otto Robert Maier cu sediul central in orasul Ravensburg, din sudul Germaniei. Domnul Maier a publicat prima opera a unui colaborator in 1883, ulterior a inceput sa tipareasca instructiuni pentru arhitecti si tamplari, ceea ce i-a adus putere financiara solida. Primul sau board game a aparut in 1884, numit Calatorie in jurul lumii. In timp, portofoliul companiei a crescut, continand carti cu ilustrate pentru copii, jocuri si produse creativ educative.
Incepand din 1964, compania a inceput sa produca puzzle-uri si in acelasi an si-a deschis filiale in Austria, Franta, Italia, Marea Britanie, Olanda si Elvetia.
In prezent Ravensburger este lider de piata in Europa si singurul producator de puzzle-uri premium.

A fost o muncă titanică pentru rezolvarea acestui puzzle, însă și satisfacția așezării ultimei piese a fost de o mie de ori mai mare. Mă bucur atre mult că nu am abandonat rezolvarea acestui minunat puzzle.

Vouă vă place să faceți puzzle-uri? Cum vă descurcați cu un astfel de puzzle?

10 thoughts on “Puzzle cu 500 de piese de la Ravensburg

  1. Sincer, nu am răbdarea necesara pentru astfel de puzzle-uri. Cu toate ca în acesta perioada ar fi bine venite.
    Frumoasa alegere.
    E drăguț sa fie înrămate și păstrate.

  2. Weekendul trecut am facut si eu unul de 500 de piese doar ca tu ai fost mult mai harnicuta ca mine. Eu am taraganat-o si l-am facut intr-o saptamana. Tu ai fost foarte harnicuta si imi place mult si modelul ales

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares