Felicitare handmade pentru Paște

Statul în casă cu această pandemie ne dă de lucru foarte mult, mai ales nouă celor cu copii. Noi, din fericire, stăm la curte și cei mici se pot juca în voie. Însă sunt și zile în care avem diverse activități. Bine, nu cine știe ce mari activități pentru copii, dar colorăm, citim, facem puzzle, etc. Zilele trecute am dat peste o gentuță cu multe oje clasice pe care nu le mai folosesc de ceva vreme, așa că m-am gândit să le folosesc la ceva constructiv. Împreună cu Florin, băiatul meu de 8 ani, am realizat o mică vază pictată cu ojă. Însă vă arăt într-un articol viitor. De asemenea, tot Florin a realizat și o felicitare handmade pentru Paște. L-am ajutat și eu un pic, ca să iasă mai frumoasă.

Felicitare handmade pentru Paște

Ieri ne-am organizat și am reușit să realizăm o felicitare pentru Paște. Inițial totul mi s-a părut foarte ușor, însă pe parcurs gândurile mi s-au mai schimbat. Nu totul iese așa cum ne dorim, când trebuie să lucreze un puști de 8 ani. Cu ceva bătaie de cap a reușit și Florin să facă felicitare. Am vrut să fie ceva mai ușor și să nu ne complicăm foarte mult pentru a-și pierde interesul până la final. Am avut nevoie de o coală albă, lipici, foarfecă, hărtie colorată, acuarele, panglică și câteva accesorii.

Cum a procedat?

Coala de hârtie a pliat-o în două, apoi a desfăcut-o și cu ajutorul acuarelelor a pictat pagina. Apoi a lăsat-o la uscat.

Între timp a decupat de pe hărtie colorată elemntele necesare pentru a crea Soarele și coșul pentru ouă. Cu mici ajustări din parte mea au ieșit aproape perfecte. S-a vrut și câteva elemente de quilling, dar par așa bătute de soartă :)))

După ce pagina pictată s-a uscat bine, Florin a început să lipească elementele decupate anterior. Cu ajutorul lipiciului a așezat și oușoarele în cos, a desenat toarta coșulețului și a lipit fundița.

Partea grea mi-a revenit mie, a trebuit să desenez un iepuraș și să-l decupez. tare greu a mai fost 😀 Apoi Florin s-a ocupat să-l așeze pe felicitare.

Pentru a o face și mai frumoasă m-am gândit că ar fi fain să aplice și câțiva licheni și un fluturaș pentru a crea așa un fel de felicitare 2D 😀 Vă place această felicitare handmade pentru Paște?

Mulțumim pentru vizită!

2 thoughts on “Felicitare handmade pentru Paște

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares