Dulciuri delicioase

Cui nu-i plac dulciurile? Nouă nu ne lipsesc niciodată din casă dulciuri delicioase. Le păstrez la loc ferit de mânuțele copiilor, pentru că ei le-ar devora pe toate odată. Dulapul dedicat dulciurilor nu este niciodată gol, de fiecare dată avem rezerve. Nu suntem foarte mari consumatori de dulciuri, însă din când în când ne delectăm cu ele. Merg perfect la un film, la o mică petrecere, când avem musafiri sau așa când ni se face poftă de dulce.

În urma evenimentului Danube Bloggers Meet de la Galați, am revenit acasă cu o punguță plină de dulciuri. Bineînțeles, copii au fost cei mai încântați. Mondelez România a fost unul dintre sponsorii evenimentului care ne-au oferit câte o punguță cu dulciuri delicioase. Am descoperit cu încântare: o cutie cu bomboane I love Milka, un pachet cu biscuiti Milka, o ciocolată cu arahide Milka, o punguță cu mini biscuiți Oreo, un pachețel cu biscuiți Belvita și un ursuleț Barni.

Dulciuri delicioase

Aceste dulciuri delicioase nu-mi sunt deloc străine pentru că sunt unele dintre preferatele noastre. Însă, da, punguța cu mini biscuiții Oreo au fost o noutate pentru noi. Dacă până acum am consumat ca atare sau la diverse deserturi biscuiții Oreo, nu știam că aceștia există și în varianta Mini. Și aceștia sunt la fel de delicioși și au fost savurați, atât de mine cât și de piticii mei. Eu m-am bucurat de ei citind o carte foarte interesantă. Aceste dulciuri sunt delicioase, noi ne-am bucurat de ele și le recomandăm cu drag.

Noi deja ne-am făcut noi rezerve de dulciuri. În urmă cu 2 săptămâni când ne-am făcut aprovizionarea cu alimente pentru toată luna, am pus în coșul de cumpărături și multe dulciuri. Astfel nu mai suntem nevoiți să ieșim din casă în această perioadă grea. Pentru că nu știm cât va dura această izolare și musai să ne mai îndulcim, rezervele noastre sunt destul de bogate și diverse.

Vouă vă plac dulciurile? Ce dulciuri consumați? V-ați făcut rezerve pentru această perioadă?

13 thoughts on “Dulciuri delicioase

  1. Eveline adoră biscuitii si ciocolata de la Milka, trebuie să le ascund,altfel ar mâncat tot!
    Acum a descoperit și ouăle Kinder!
    ❤????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares