Tricouri personalizate? Printado este alegerea perfectă

Dintotdeauna mi-au plăcut obiectele și hainele personalizate. Acestea oferă un plus de emoție și sunt genul de lucruri care îți intră la suflet. Spre bucuria mea Printado a ales să ne susțină evenimentul din luna martie de la Galați, Danube Bloggers Meet. Fiecare participantă a primit câte un tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, iar pe spate și cu numele blogului. Le-am purtat la eveniment și am făcute câteva poze minunate. O să vă las pozele ca să vedeți cât de încântate am fost de aceste tricouri personalizate.

Este pentru prima dată când iau contact cu un tricou de la Printado, însă sunt tare mulțumită. Materialul este din bumbac de cea mai bună calitate și se păstrează impecabil. L-am purtat la eveniment și din greșeală l-am murdărit de fard și fond de ten, așa că l-am spălat de 2 ori ca să iasă petele. Remarcabil este si faptul că imprimeul nu a suferit nici un fel de modificare după spălare la mașina automată. Cum de altfel nici dimensiunea sau albul imaculat. Abia aștept să scăpăm de restricții să îl pot purta cu multă mândrie.

Tricouri personalizate – amintiri peste ani

Tricourile personalizate rămân amintiri peste ani și ne vor aduce aminte de prima ediție a evenimentului Danube Bloggers Meet. A fost faină ideea printării tricourilor cu logo-ul evenimentului. Însă astfel de tricouri personalizate sunt și idei interesante pentru cadouri oferite celor dragi. Însă pe Printado.ro aveți posibilitatea să personalizați diverse produse: tricouri damă și bărbați, hanorace damă și bărbați, tricouri și body pentru copii, căni, șepci, mouse pad-uri, perne, postere sau sacoșă din pânză.

Bineînțeles, aveți puse la dispoziție mai multe modele pe site. Însă vă puteți crea propriile modele astfel încât să fie ceea ce aveți nevoie. Ste-ul este foarte bine structurat și este destul de ușor să găsiți exact ce aveți nevoie. Eu chiar înainte de a mă apuca să scriu articolul am plasat o comandă cu două tricouri speciale pentru pitici. Aceste tricouri sunt pentru colorat, de aceea vin la pachet cu carioci pentru textile. Sunt tare curioasă să văd cum vor reacționa piticii mei când le vor vedea.

Cum vi se par aceste tricouri personalizate?

Știați de Printado.ro?

6 thoughts on “Tricouri personalizate? Printado este alegerea perfectă

  1. Sunt foarte frumoase tricourile imprimate!Tricoul e de nota 10!❤
    Ati fost foarte norocoase să participati la un eveniment monden, cu promovari de brenduri și cu multe cadouri și concursuri faine!?

  2. A fost o idee interesantă, să purtați toate tricouri personalizare la acest eveniment.
    Mi-a plăcut fotografia de grup foarte mult!?❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares