Confident Concept Store – Brăila

Astăzi vreau să vă vorbesc despre CONFIDENT Concept Store de la Brăila. Pentru cine încă nu știe, sunt brăileancă și sunt mândră de asta. Eiii, chiar așa, avem la Brăila un Shop care a reușit să dea un nou suflu modei din estul țării, începând cu 2019. Într-un spațiu modern, elegant și spațios sunt expuse creațiile vestimentare a peste 40 de designeri români talentați în fashion design, încălțăminte sau accesorii.

Acesta nu este un magazin ca oricare altul, ci aici poți să obții consultanță și astfel ai ocazia să cumperi exact ce ți se potrivește. Personalul este unul calificat și sfaturile oferite sunt profesioniste. Vă vor ajuta pentru a face alegerea unor ținute perfecte stilului si personalității dvs.

Un alt avantaj al shopului este că se pot realiza modelele expuse după măsurătorile fiecărei cliente. Iar așteptarea nu este deloc lungă, în numai câteva zile piesa vestimentară dorită va fi gata.

CONFIDENT Concept Store – premiu la tombola Danube Bloggers Meet


Mi-a părut tare rău că nu am reușit să ajung la inaugurarea shopului, însă CONFIDENT Concept Store ne-a susținut evenimentul Danubbe Bloggers Meet din martie. A fost o mare surpriză susținerea lor, iar cele două cadouri oferite pentru Tombola Danube Bloggers Meet ne-a bucurat nespus. Două fete norocoase au plecat acasă cu câte un goodiebag extraordinar având două piese vestimentere a unor designeri români.

Una dintre norocoase, am fost chiar eu. Nu mi-a venit să cred când mi-am auzit numele strigat. Sigur că îmi doream și speram să mă pot bucura de cadoul lor, însă chiar nu m-am așteptat să câștig. Curiozitatea m-a îndemnat să desfac chiar de la eveniment cadoul, însă cele două piese vestimentare erau așa frumos împachetate, că nu m-am îndurat să le stric. Am așteptat până acasă.

Tricou Musat și eșarfă


În goodiebag am găsit un tricou de la Musat și o mega-eșarfă. Cele două piese vestimenatare au fost frumos ambalate într-o hârtie neagră și prinsă cu sigla shopului Confident. Ambele au fost puse într-o minunată pungă cadou cu numele Confident Concept Store Brăila.

Tricoul este din bumbac și este deosebit mulțumită mesajului de pe piept. Materialul este de calitate foarte bună și nu a suferit nici o modificare după ce l-am spălat, uscat și călcat. Mărimea este M, îmi este pțin mare, dar pe timpul verii este perfect ca să nu mor de cald.

Eșarfa este foarte mare, este mai degrabă un șal. Cu siguranță la iarnă îmi va prinde tare, tare bine. Este foarte fină și plăcută la atingere. Abia aștept să o pot purta.

Acestea au fost cele două piese vestimentare primite de la CONFIDENT Concept Store Brăila. Eu sunt tare încântată de ele și le voi purta cu mare drag de fiecare dată.


https://paginidezisinoapte.ro/confident-hainele-designerilor-romani/


Voi știați de CONFIDENT Concept Store din Brăila?

22 thoughts on “Confident Concept Store – Brăila

  1. Foarte frumos conceptul noului magazin si produsele tale din goodie bag sunt tare faine, sa le porti cu drag.

  2. Foarte frumos!!?Uneori ai noroc fix când nu te aștepți.Ai primit lucruri foarte frumoase, eșarfa arată extrem de moale, parcă o simt!!?

  3. Uau. Foarte rar mi se intampla sa castig la tombole si chestii din acestea. Cand am vazut poza produselor m-a incantat foarte tare eticheta tricoului in primul rand. Nu am vazut niciodata o eticheta asa personalizata, cu multumiri pentru client. Geniala idee.

  4. Wow! Arata foarte frumos si tricoul dar si esarfa! Am auzit de magazin si este sooper tare iar piesele vestimentare sunt cu adevărat deosebite.

  5. Foarte frumoase sunt! Ai fost o norocoasa si chiar m-am bucurat ca le-ai primit tu pentru ca te-ai implicat mult in acest proiect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares