Dezinfectant multisuprafețe ASEVI Gerpostar Plus pentru o dezinfectare sigură


Dacă ar fi posibil aș da un restart anului 2020. Nu am putut să mă bucur de primăvară din cauza virusului COVID-19 . Și din câte se pare nici de vară nu mă pot bucura din plin. Însă cum restart nu se poate face anului trebuie să ne adaptăm. Curățenia și dezinfectarea casei a fost dintotdeauna o prioritate pentru mine. Cu atât mai mult în această perioadă tulbure. Pot să spun că am mai exagerat uneori cu dezinfectarea, dar paza bună trece primejdia rea. ASEVI România și More Than Pub mi-au venit în ajutor cu noul dezinfectant multisuprafețe ASEVI Gerpostar Plus.

Sunt prietenă bună cu produsele de curățenie Asevi România de mai bine de 3 ani. De fiecare dată mi-am făcut stocuri generoase pentru perioade mai lungi de timp. Asta și mulțumită faptului că valabilitatea produselor este foarte mare, 5 ani de la data fabricației. Am folosit de-a lungul anilor foarte multe produse Asevi: detergent, soluție pentru pardoseli, degresant, balsam, soluție pentru rosturi, etc De fiecare dată am fost mulțumită de eficiența produselor și de aceea am rămas clientă fidelă Asevi România.


Compania PONS RO PRODCOM a lansat propriul magazin online cu produsele brandurilor Asevi, Pons și PonsPro.

Vă spuneam că eu sunt prietenă cu produsele Asevi de peste 3 ani, însă acestea sunt prezente pe piața românească de peste 25 ani. Iar evoluția produselor Asevi a fost destul de înfloritoare de la an la an, acum bucurându-se de un succes extraordinar. Produsele sunt foarte apreciate pentru că sunt eficiente și sunt ACCESIBILE ca preț.

În momentul de față portofoliul cuprinde două mari categorii de produse. Prima categorie o reprezintă gama retail + casnică Asevi: soluții și dezinfectanți pentru toate tipurile de suprafețe ( pardoseli, geamuri, obiecte sanitare, mobilier) , degresanți, detergenți și balsamuri de rufe și odorizante de cameră.

Cea de-a doua categorie o reprezintă gama profesională PONSPRO cu produse care se adresează firmelor de curățenie, instituțiilor și sectoarelor HORECA ( soluții igienizante, săpunuri, geluri de duș, detergenți și soluții de curățenie pentru uz profesional/industrial pentru toate tipurile de suprafețe.


Dezinfectant multisuprafețe ASEVI Gerpostar Plus

M-am bucurat foarte mult când am primit coletul de la Asevi România și More Than Pub pentru că dezinfectantul este nelipsit din casă. Nu neapărat acum cu această nebunie de virus, ci tot timpul. Spre norocul meu aceste dezinfectante au picat la fix pentru că ultimul dezinfectant mai avea foarte puțin în el.

Mie îmi plac foarte mult aceste dezinfectante pentru că nu miros a clor. Eram sătulă de dezinfectantele cu același miros persistent de clor, care îmi dădea durere de cap. După prima utilizare a dezinfectantului Asevi Gerpostar Plus, am aruncat direct celalalt dezinfectant pe care îl aveam în casă. Acestea sunt genialeeeee, eficiente și lasă un parfum subtil.


Dezinfectant multisuprafețe ASEVI Gerpostar Plus – aplicare


Dezinfectantul multisuprafețe Asevi Gerpostar Plus este o soluție de curățat și dezinfectat FĂRĂ LEȘIE. Are o mare putere de curățare cu maximă eficiență bactericidă și lasă un parfum subtil de prospețime în întreaga casă.

Se aplică foarte ușor prin pulverizare și se șterge cu o lavetă umedă. Nu are nevoie de clătire, decât în cazul suprafețelor sau obiectelor care intră în contact direct cu alimentele, jucăriile sau cu bebelușii sau animalele de companie. Pentru cazurile de excepție de mai sus lăsați produsul să acționeze timp de 5 minute apoi puteți clăti cu apă.


Dezinfectant pardoseli și suprafețe Asevi Gerpostar Plus

Un alt dezinfectant Asevi Gerpostar Plus este cel pentru pardoseli și suprafețe. Acesta poate fi folosit pe orice tip de pardoseală, chiar și pe parchet sau marmură, fără să provoace neplăceri. Mă bucură tare mult acest fapt pentru că parchetul întotdeauna este mai sensibil și trebuia să am mare grijă ce fel de produse folosesc pentru a nu-l deterioara.

Acest dezinfectant se poate utiliza nediluat, direct pe suprafețe cu ajutorul unui mop sau cu o lavetă umedă. În acest caz necesită clătire doar în cazul suprafețelor ce intră în contact direct cu alimente sau bebeluși și animale de companie. Însă se poate utiliza și diluat, respectând cantitățile următoare: 60 ml ( 6 capace de produs) în 5 litri de apă. Nu necesită clătire.

S-au avizat pozitiv și alte calități unice ale dezinfectantului Gerpostar Plus Multisuprafețe, certificând faptul că omoară și următoarele bacterii și viruși:

-stafilococul auriu

-E.coli

-BacilUL Pioceanic

-E.hirae

-polivirusul tip 1

-adenovirusul tip 5

-norovirusul murin

Recomandari de produse Asevi: soluție pentru rosturi și soluție pentru pardoseli


Pe lângă cele două dezinfectante Asevi, aș vrea să vă recomand și alte două produse pentru curățenie. Acestea sunt preferatele mele și nu-mi lipsesc niciodată din casă. Este vorba despre Soluția pentru rosturi și soluția pentru pardoseli.


Voi ați încercat acest dezinfectant multisuprafețe Asevi Gepostar Plus? Ce alte produse ați încercat de la ei?

18 thoughts on “Dezinfectant multisuprafețe ASEVI Gerpostar Plus pentru o dezinfectare sigură

  1. sincer, bate-ma, dar cred ca asta cu dezinfectantii e mai mult strategie de marketing 😀 eu zic ca ce faceam inainte ne ajuta si acum. tu foloseai aceste produse si in trecut, ceea ce e ok. dar eu nu am inceput sa folosesc dezinfectant acum, cu toata nebunia. merg la risc :)))

  2. Am folosit soluția pentru pardoseli Asevi, îmi place mirosul proaspăt de curățenie pe care-l lasă după ce speli bucătăria sau baia. Dezinfectanții încă nu i-am testat, dar cu siguranță aș avea încredere în aceste produse.

  3. Am să cumpăr și eu dezinfectatul, cel de la Igieniol e aproape gol.Și eu am fost pusă pe curățenie în pandemie, dar sunt fericită că acum e mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares