Creează o grădină ca desprinsă din povești cu ajutorul celor de la Decodepot.ro!

Vara este momentul prielnic să ne relaxăm cât mai mult în curtea casei. Natura sălbatică, cadrul pitoresc ne va încânta mereu sufletele, dar de ce să nu transformi și acest spațiu cât de cât? De ce să nu îi adaugi un plus de farmec? Dacă ai depus mult efort pentru a decora încăperile din casă, pentru a te simți cât mai bine și în largul tău, ați lăsat atât tu cât și membrii familiei amprenta personală prin diverse obiecte decorative, de ce să te oprești aici?

Și grădina ta merită accente decorative interesante, iar la DecoDepot vei găsi totul pentru împlinirea viziunii tale. Iată câteva idei inspirate de decoratiuni pentru gradina pe care le poți pune de îndată în aplicare.

  1. Felinarele – cu gândul la Alice in Wonderland

Nu, nu or să creadă vecinii că ești Pălărierul Nebun dacă îți pui cât mai multe felinare în curte, amplasate strategic. Le poți chiar așeza în jurul unei alei din piatră pentru a lumina calea către restul curții. Pentru cei ce vin în vizită pentru prima data la tine, poate la un party de noapte, lumina lumânărilor din felinare îi va intriga, stârnindu-le curiozitatea de a urma calea – down the rabbit hole – pentru a vedea ce mistere se află mai departe în curtea ta.

  • Pocale și ghivece din ceramică sau piatră

Ghivecele din plastic nu mai sunt la modă, nu numai pentru că au un aspect kitsch, furând din frumusețea florilor, dar nici nu sunt eco friendly. Alternativa, cu un design mult mai interesant și în tendințe, este un ghiveci din piatră. Va dăinui mulți ani în familie, poți opta pentru variante antichizate, cu modele sau în formele unor chipuri de oameni de ce nu. Până la urmă de unde “răsar” idei, gânduri, soluții și amintiri frumoase, viu colorate ca florile, pe care atunci când le accesezi sunt mereu proaspete indiferent de anii care trec peste tine?

  • Fotoliu suspendat și hamace – must-have-uri

Ce dacă suntem mari acum? În interior încă suntem copii, doar că acum avem mai multe responsabilități. Încă ne place să ne legănăm, undeva între copaci, închizând ochii, inspirând mireasma ierbii proaspăt tăiate, a florilor dulci, ațipind încet-încet sub cântecul hipnotic al păsărilor și restului naturii. Vei regăsi la DecoDepot chiar și aceste piese de mobilier pentru oameni mari, dar cu suflet mereu tânăr.

Magazinul online cu decoratiuni Decodepot.ro te așteaptă să descoperi colecția de decorațiuni și mobilier pentru grădină, ca tu să creezi un ambient de poveste pentru familia ta. Poți suna la 0771079952 pentru comenzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares