OOTD: Cardigan de la Zaful

Ieri am fost în vizită la o mătușa, la Ulmeni, Buzău. Curtea mătușii arătă ca un adevărat paradis, cu flori și pomi înfloriți. Am ales să fac câteva poze printre pomi. De data asta fotograful de serviciu a fost fratele meu. I-am explicat eu cum aș vrea să iasă pozele și când a pus degetul pe buton a uitat să-l mai ridice 🙂 așa că mi-au ieșit o mulțime de poze în cele mai ciudate poziții. Dar, până la urmă, bine că am reușit să fac câteva bune și pentru blog 🙂 Acest Cardigan de la Zaful l-am primit de anul trecut, dar nu am făcut poze cu el până acum. De purtat l-am purtat foarte des, probabil, dacă mă urmăriți și pe profilul personal de facebook l-ați mai văzut în fotografii. Ieri când am văzut minunatul peisaj nu m-am putut abține să nu fac poze și să vi-l arăt mai în detaliu.

În ținuta de azi vreau să vă prezint atât cardiganul de la Zaful, cât și ceasul de la Dresslily. Cămășuța de la Newchic v-am arătat-o AICI , zilele trecute. Jeanși nici nu mai știu de unde îi am, dar sunt de ceva vreme în garderoba mea.

 

Cardigan de la Zaful

La început eram sceptică în privința cardigan-ului pentru că era tip pulover, dar când l-am primit am fost super încântată. L-am puratat foarte des și arată în continuare foarte bine. Cardiganul este tip pulover cu un model interesant și care se așează foarte frumos pe corp. De-a lungul timpului, cred ca mai bine de 6 luni, nu a suferit nici o modificare în privința culorilor sau mărimii. Se spală foarte bine, nu este pretențios nici la călcat și nu se șifonează repede.

 

 

Ceas de la Dresslily

Anul trecut făcusem o adevărată pasiune pentru ceasuri. Cum plasam o comandă, cum îmi puneam în coș și un ceas. De la Dresslily mi-am luat vreo 4 ceasuri până acum. Toate sunt super faine și cu prețuri foarte mici. De data asta am optat pentru un ceas clasic și mai simplu, dar cu același efect minunat. Nu știu cam ce ar trebui să vă spun despre acest ceas, dar vă spun sigur că este foarte bun. Îmi place curelușa fină și rezistentă, funcționează perfect și se asortează foarte ușor la aproape orice ținută și de asemenea la rochii de femei.

 

Cum vi se pare ținuta mea de azi?

16 thoughts on “OOTD: Cardigan de la Zaful

  1. Ce poze frumoase ai facut și cu toate că ție nu prea îți plac cum au ieșit , eu as vrea sa fiu așa surprinsă în mișcare că ies cel mai bine. Îmi plac produsele prezentate.

  2. Imi place si tinuta si locatia aleasa, dar mai ales, felicitari fotografului. Vad ca in majoritatea pzelor te-a facut sa zambesti si esti tare faina asa. De mut imi doresc un cardigan, e foaarte practic si vad ca si pretul e ok $24.48

  3. Orice tinuta tie iti vine foarte bine! Felicitari pentru silueta! Cardiganul e superb! Mi-as lua si eu unul, daca ar avea si marimea mea! 😀

  4. Ce ținută faină ai avut, îmi place cum ai combinat piesele vestimentare și chiar și ceasul e de acolo, din poveste. Au ieșit niște poze super.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares