OOTD: Butterfly Print T-shirt

În ultima comandă de la Dresslily am avut o cămașă, un tricou și un top albastru. Topul albastru și cămașa vi le-am arătat în articole anterioare ( AICI și AICI ). Sunt foarte încântată de ele pentru că sunt foarte frumoase, mi se potrivesc mărimile și materialele sunt de calitate. Astăzi vreau să vă arăt în OOTD: Butterfly Print, tricoul cu print de fluturi pentru că îmi place la fel de mult ca și de celelalte.

Tricoul cu print de fluturi are o mânecă și celălalt umpr cu bretea. Este lung, cred că se poate purta mai degrabă la o pereche de colanți, decât la blugi. Eu însă nu prea sunt adepta colanților așa că … am mers pe blugi 3/4. Este un tricou perfect pentru vară, atât ca material cât și ca culori. Are un print deosebit cu fluturi în culori de vară.

Cum alegem mărimile potrivite?

Am avut ceva emoții la spălare, îmi era teamă să nu iasă culorile. Din fericire s-a comportat exemplar, nu s-a decolorat deloc. Culorile și printul sunt intacte. Același lucru pot să vi-l spun și despre modul de călcare. Se calcă ușor și nu se șifonează repede. Înă ceva: tricoul este creat în așa fel încât breteaua să poată fi purtată pe orice umăr doriți.

Eu mi-am ales mărimile în funcție de măsurătorile date de ei pe site și mi se potrivesc. Pot să spun că am fost foarte norocoasă. Așa că mare atenție la tabelul cu măsurători astfel încât să nu greșiți mărimea. Prețurile sunt destul de bune și comenzile ajung repede. Bine, de data asta, la mine nu știu ce s-a întâmplat. Au dormit cei de la Brăila pentru că a stat coletul la ei o lună de zile 🙁 Poate nu e cazul peste tot în țară.

Ați cumpărat până acum haine de pe Dresslily?

Ce experiențe aveți cu ei?

Cum vi se pare tricoul meu?

10 thoughts on “OOTD: Butterfly Print T-shirt

  1. Nu as avea emotii cu marimile, dar de vama ma tem eu. Este la vreo 70 de km de unde stau eu si trebuie sa mai stau si la coada. Imi place print-ul cu fluturasi si breteaua care confera unicitate tricoului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares